Εγγυημένο ντιζελάκι Ford Puma και με ανταλλαγή

Το δημοφιλέστερο νέο μοντέλο της Ford, το μικρό SUV Puma ανανεώθηκε και βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα, διαθέτοντας αλλαγές στον εξωτερικό σχεδιασμό, πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό και νέα κεντρική οθόνη αφής 14 ιντσών. Για την κίνησή του φροντίζουν τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.0 EcoBoost Hybrid με απόδοση 125 PS, 155 PS και 170 PS με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή το αυτόματο 7τάχυτο Powershift. 

Όσο για το ντίζελ μηχανικό σύνολο 1.5 EcoBlue εξακολουθούν να ρωτούν ενδιαφερόμενοι, όμως εδώ και πολύ καιρό μπορεί να το βρει κανείς μόνο στα μεταχειρισμένα. Ένα από τα λίγα που υπάρχουν διαθέσιμα είναι το συγκεκριμένο, συνοδευόμενο με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση (αυτοκίνητο Ford Approved) και πλήρες ιστορικό. Έχει ταξινομηθεί τον Αύγουστο του 2022 και έκτοτε το οδόμετρό του έχει γράψει 35.747 πιστοποιημένα χιλιόμετρα. Πρόκειται για έκδοση ST-Line, που σημαίνει ότι παρουσιάζει πιο τονισμένα σπορτίφ χαρακτηριστικά σε εμφάνιση και οδική συμπεριφορά, μαζί με πλουσιότατο εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων εφοδιάζεται με 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών, ψηφιακό καντράν, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Την κίνηση του καλοσμιλεμένου αμαξώματος του Ford Puma diesel, αναλαμβάνει το αποδοτικό μηχανικό σύνολο 1.5 λτ. EcoBlue με τα 120 άλογα και την μπόλικη ροπή των 285 Nm. Οι επιδόσεις που εξασφαλίζει είναι σβέλτες από στάση (0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 δλ.) και κυρίως εν κινήσει, ενώ παράλληλα οι απαιτήσεις του μοτέρ σε καύσιμο είναι χαμηλές (4,5 λτ./100 χλμ. εργοστασιακή). Επιπλέον, με εκπομπές CO2 119 γρ./χλμ. απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του Puma 1.5 EcoBlue ST-Line ευχαριστιέται κάθε διαδρομή, γιατί το αυτοκίνητο είναι πολύ καλά στημένο και θυμίζει περισσότερο σπορτίφ χάτσμπακ παρά SUV. Πρόσθετα είναι προσεγμένο σε ποιότητα κατασκευής, παρέχει ικανοποιητικούς χώρους για τέσσερις επιβάτες και μεγάλο πορτ μπαγκάζ 456 λίτρα, μαζί με το βαθύ και BegaBox των 80 λίτρων. Όσο για το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο θα το βρείτε στην Ford CarCenter, στην τιμή των 21.990 ευρώ, με δυνατότητα δόσεων και ανταλλαγής.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store