Μετατροπή Nissan Skyline σε V8 εντός 48 ωρών!

Η λύσσα των Αμερικανών με τους V8 δεν γνωρίζει όρια. Τα πάντα, μα τα πάντα όμως, μπορούν να γίνουν project σχετικού τροπέτου, φτάνοντας (και ξεπερνώντας, μην πούμε) σε πολλές περιπτώσεις το φράγμα της ιεροσυλίας. Δίχως ίχνος αμφιβολίας, το Nissan Skyline R34 που βλέπουμε ανήκει σε αυτές, ου μη είναι ο βασιλιάς.

Άσχετα αν μας βρίσκει σύμφωνους ή όχι (όχι, εννοείται) η μετατροπή όμως, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στο Hobby Shop Garage το ελάχιστο χρονικό διάστημα που του παίρνει, για να την πραγματοποιήσει. Διόρθωση: το ελάχιστο χρονικό διάστημα που ευελπιστεί να του πάρει, για να την πραγματοποιήσει. Οι μηχανικοί της επιχείρησης από τη Φλόριντα σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τον RB26DETT με έναν κτηνώδη LS 6.2 V8, βελτιωμένο μάλιστα όπως τον βλέπουμε στις εικόνες του johnrendering, μέσα σε μόλις 48 ώρες! Η όλη διαδικασία μάλιστα θα μεταδοθεί σε livestream, μέσω των social media, στις 13 Μαρτίου. Άρα στις 15, αν έχουν όλα πάει βάσει προσδοκιών, θα έχουμε ένα πρωτοφανές R34.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπά στοιχεία δεν γνωστοποιούνται, πέρα από ότι για την αγορά του αυτοκινήτου δαπανήθηκαν «δεκάδες χιλιάδες δολάρια». Λογικό, καθώς τα R34 δεν φεύγουν στις δημοπρασίες για λιγότερο από 100.000 δολάρια. Τώρα, ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τοτέμ της αυτοκίνησης, μόνο και μόνο για να κάνεις μια μετατροπή που κάνουν σε Mazda MX-5 και Honda S2000 (με όλο το σέβας σε αμφότερα, μην παρεξηγηθούμε), ουδείς μπορεί να διανοηθεί. Αλλά, είπαμε. Αμερική είναι, τα πάντα μπορεί να μπουν σε λίστα προσθήκης V8. Το κυριότερο όλων, βέβαια, είναι να δούμε αν πράγματι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν μια τόσο δύσκολη και πολύπλοκη μετατροπή («τίγκα» στα ηλεκτρονικά η τετρακίνηση του «Godzilla», μεταξύ πολλών άλλων) μέσα σε δυο μέρες, ενώ κανονικά χρειάζονται μήνες.

Get it on Google Play Download on the App Store