Το VW T-Roc με έκπτωση και χαμηλό επιτόκιο

Το πολύ δημοφιλές μικρό SUV της Volkswagen, το T-Roc προσφέρεται τώρα με πρόσθετα οφέλη αγοράς, όπως είναι έκπτωση και πολύ χαμηλό επιτόκιο. Συγκεκριμένα το T‑Roc 1.0 TSI 110PS Life διατίθεται στην τιμή των 26.500 ευρώ (με το όφελος των 700 ευρώ) και με επιτόκιο 3,9% (ισχύει μέχρι 30/12).

Η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω της ευέλικτης χρηματοδότησης Auto Credit, με μηνιαία δόση 245 ευρώ. Το ποσό αυτό ισχύει για 36 μήνες και με προκαταβολή 20,77%. Περιλαμβάνει ακόμα service, επέκταση εγγύησης και δωδεκάμηνη ασφάλεια. Η τελευταία μεγάλη δόση είναι 16.730 ευρώ και δίνονται οι επιλογές επαναχρηματοδότησης της τελευταίας δόσης, ανταλλαγής με ένα καινούργιο αυτοκίνητο, ή πλήρης εξόφληση. Σχετικά με τον εξοπλισμό της αρχικής έκδοσης Life, δεν απουσιάζει απολύτως τίποτα. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει: 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, προβολείς LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών, οθόνη αφής 8 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου και υποβοήθηση στάθμευσης.

Το πιο προσιτό στην γκάμα Volkswagen T-Roc τροφοδοτείται με τον 3κύλινδρο turbo 1.000άρη TSI, ισχύος 110 ίππων και 200 Nm ροπής στις 2.000-3.000 σ.α.λ. Η μετάδοση γίνεται με ένα σωστής κλιμάκωσης και εύχρηστο χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (DSG7 μόνο το 1.5 TSI 150 PS). Ο 1.0 TSI διακρίνεται αμέσως για την πολύ ραφιναρισμένη του λειτουργία, το χαμηλό θόρυβο και το θετικό τράβηγμα από τις στροφές που αποδίδεται η ροπή και άνω. Οι επιδόσεις είναι πολύ ικανοποιητικές (0-100 χλμ./ώρα σε 10,8 δλ.), ενώ η εργοστασιακή κατανάλωση και εκπομπές CO2 είναι στα 6 λτ./100 χλμ. και 136 γρ./χλμ. (87 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Το T-Roc κερδίζει γρήγορα τον οδηγό του και σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, γιατί αποπνέει στιβαρότητα και προσφέρει αυξημένο το αίσθημα της ασφάλειας, διατηρώντας παράλληλα ξεκούραστους τους επιβάτες του.

Τα πλεονεκτήματα του Volkswagen T-Roc συνεχίζονται και στο εσωτερικό του, χάρις στην αρτιότητα που εμφανίζει σε όλους τους τομείς. Από πλευράς ποιότητας, το ευχάριστο στην υφή αφρώδες υλικό στο ταμπλό συνδυαστικά με ραφές, χαρίζουν μια νότα πολυτελείας. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τον παραμετροποιήσιμο πίνακα οργάνων των 8 ιντσών, όπως και το infotainment με την επίσης 8άρα οθόνη. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα ανήκουν και οι άνετοι χώροι, μιας και τέσσερα άτομα θα βολευτούν χωρίς καμία παραχώρηση, ακόμα και αν πρόκειται για πιο ψηλούς. Από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας των μικρών SUV είναι και το πορτ μπαγκάζ των 445 λίτρων.

Get it on Google Play Download on the App Store