Συμφέρει με 189 ευρώ το μήνα το VW T-Cross

Το μικρότερο αλλά πολυτάλαντο SUV της Volkswagen, το T-Cross προσφέρεται τώρα με 189 ευρώ το μήνα, με δύο τρόπους. Είτε με πλάνο χρηματοδότησης (Auto Credit) είτε μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing), ανάλογα με το τι εξυπηρετεί περισσότερο τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση το ποσό αυτό αφορά την έκδοση 1.0 TSI 95 PS Life, με τιμή αυτοκινήτου στις 22.200 ευρώ. Με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Balloon, η δόση των 189 ευρώ το μήνα (πλην τελευταίας 13.882 ευρώ) είναι για 36 μήνες, με προκαταβολή 27,49% και επιτόκιο 5,9%. Επιπλέον, παρέχονται 3 χρόνια service, επέκταση εγγύησης & 12 μήνες ασφάλιση.

Με το Leasing, το μίσθωμα των 189 ευρώ το μήνα (χωρίς ΦΠΑ), με προκαταβολή 5.330 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), αφορά 36 μήνες και καλύπτει 20.000 χλμ. το χρόνο. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης περιόδου, ο μισθωτής επιστρέφει το αυτοκίνητο, ή διαφορετικά υπάρχει η δυνατότητα εξαγοράς του σε προσυμφωνημένη τιμή. Να σημειωθεί ότι στο μίσθωμα περιλαμβάνονται τα τέλη κυκλοφορίας, πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, πλήρης συντήρηση και επισκευή, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χλμ., οδική βοήθεια και αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Στον εξοπλισμό του Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95 PS Life ανήκουν όλα τα συστήματα ασφαλείας και ανέσεων, όπως: 6 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμός, αυτόματη λειτουργία φώτων, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου.

Αναφορικά με τον 3κύλινδρο turbo κινητήρα 1.0 TSI των 95 ίππων και 175 Nm ροπής, εμφανίζει ραφιναρισμένη λειτουργία δίχως κραδασμούς και καλό τράβηγμα από τις χαμηλές έως τις μεσαίες στροφές. Πιο ψηλά χάνει την ισχύ του και δεν υπάρχει λόγος να πιέζεται. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 11,5 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα, με εκπομπές CO2 131 γρ./χλμ. και πραγματική κατανάλωση 7,0 λτ./100 χλμ.

Στο δρόμο, το Volkswagen T-Cross αποπνέει στιβαρότητα και είναι σε θέση να κινηθεί ευέλικτα στην πόλη, αλλά και με ασφάλεια σε μακρύτερες διαδρομές. Θα ταξιδέψει με άνεση στην εθνική οδό με σβέλτες ταχύτητες, ενώ στις στροφές οι κλίσεις είναι μικρές και η πρόσφυση πολύ καλή.

Στα σημεία αναφοράς του T-Cross είναι και το ευρύχωρο εσωτερικό του, παρά τα 4,1 μ. του αμαξώματός του. Στο πίσω τμήμα υπάρχει αρκετός αέρας για τα πόδια και το κεφάλι, ενώ το συρόμενο πίσω κάθισμα διαμορφώνει το χώρο αποσκευών από 347 έως 455 λίτρα. Ποιοτικά, τα σκληρά πλαστικά δεν ενθουσιάζουν, όμως η συναρμογή τους είναι προσεγμένη.

Get it on Google Play Download on the App Store