Renault Clio LPG με δώρο 2.200 ευρώ

Μεγάλα οφέλη προσφέρει συνολικά το Renault Clio 1.0 TCe 100 LPG, τόσο στην αγορά όσο και στη χρήση του. Καταρχήν, η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει δώρο το τέλος ταξινόμησης συν 6 μήνες ασφάλιση, 5 χρόνια εγγύηση και 3 έτη οδική βοήθεια. Όλες αυτές οι παροχές φτάνουν τις 2.200 ευρώ, ποσό αν μη τι άλλο σημαντικό για ένα μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο. Βέβαια τα οφέλη που απολαμβάνει ο οδηγός του συνεχίζονται και μετά την απόκτηση του Clio LPG, γιατί το κόστος για καύσιμο είναι πολύ χαμηλό.

7 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα!

Από το πρώτο κιόλας χιλιόμετρο, ο χρήστης του Renault Clio 1.0 TCe 100 LPG βγαίνει κερδισμένος, αφού τα 100 χιλιόμετρα μεικτής χρήσης στοιχίζουν κοντά στα 7 ευρώ. Με κατανάλωση δοκιμής 9 λτ./100 χιλιόμετρα και μέση τρέχουσα πανελλαδική τιμή LPG μόλις 0,821 €/λτ. διανύει «φθηνά» χιλιόμετρα. Παράλληλα με την επιλογή του υγραερίου μέσω του σχετικού διακόπτη στο ταμπλό, ο 3κύλινδρος 1.000άρης turbo κινητήρας αποδίδει καλύτερα, φτάνοντας τους 100 ίππους και 170 Nm ροπής (91 hp και 160 Nm με τη βενζίνη). Έτσι εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 11,8 δλ.), μαζί με πολύ καλό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και δύναμη σε συνθήκες ταξιδιού.

Άνετο και ευχάριστο στο δρόμο

Το χαμηλό κόστος σε καύσιμο, είναι ένα από τα προτερήματα του Renault Clio LPG. Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκει και το πολύ καλό «στήσιμό» του στο δρόμο, αφού επιτυγχάνει ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης και κρατήματος. Οι αναρτήσεις του λειαίνουν με ομαλό τρόπο τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων και εξασφαλίζουν παράλληλα ποιοτική κύλιση. Αν και αστικού προσανατολισμού, το μικρό γαλλικό αυτοκίνητο προσφέρεται και να ταξίδια. Στις ευθείες των εθνικών οδών είναι ευθύβολο σε υψηλές ταχύτητες που φτάνει και διατηρεί χωρίς πρόβλημα. Στις στροφές τα περιθώρια πρόσφυσης είναι αυξημένα και οι κλίσεις του αμαξώματος είναι απόλυτα λογικές, ενώ το ελαφρύ τιμόνι προσφέρει την απαιτούμενη πληροφόρηση.

Τα έχει όλα το εσωτερικό του

Την ολοκληρωμένη συνολικά εικόνα του Clio 1.0 TCe 100 LPG συμπληρώνει και το άρτιο σε όλα τα επίπεδα εσωτερικό του. Καταρχήν γίνεται άμεσα αντιληπτή η προσοχή που έχει δώσει η Renault στην ποιότητα κατασκευής του, μέσω της χρήσης μαλακών υλικών σε πολλές επιφάνειες, όπως σε ολόκληρο το ταμπλό και στο άνω τμήμα των εμπρός θυρών. Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκουν και οι αρκετοί χώροι για επιβάτες, όπως και το μεγάλο (για την κατηγορία) πορτ μπαγκάζ των 391 λίτρων. Άλλωστε το ρεζερβουάρ των 32 λίτρων του υγραερίου είναι τοποθετημένο κάτω από το δάπεδο, στη θέση της ρεζέρβας.

Αναφορικά με το βασικό του εξοπλισμό, στην πρώτη έκδοση Equilibre ανήκουν τα εξής: 6 αερόσακοι • Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας • Αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας • Infotainment με οθόνη 7 ιντσών • Αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων • Air condition • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες. Η τιμή του ξεκινά από τις 21.270 ευρώ, χωρίς το δώρο το τέλος ταξινόμησης. Για αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Renault.

Get it on Google Play Download on the App Store