Τροχάδην για Citroen C3 Aircross σε τέτοια τιμή

Για λίγες ακόμα μέρες του Σεπτεμβρίου, η Citroen παρατείνει τη μεγάλη προσφορά για το C3 Aircross, το οποίο διαθέτει στην ασυναγώνιστα χαμηλή τιμή των 19.900 ευρώ. Για αυτό όσοι θέλουν ένα μικρό SUV με αυξημένες ανέσεις, όλο τον εξοπλισμό και αποδοτικό κινητήρα, καλό είναι να το επισπεύσουν και να μη χάσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Η τιμή αυτή συνοδεύεται με όλο το πακέτο εξοπλισμού ανέσεων, ασφαλείας και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Μεταξύ άλλων ενσωματώνει 6 αερόσακους, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, οθόνη αφής 9 ιντσών με λειτουργία Mirror Screen μέσω Android Auto και Apple Car Play, αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, προβολείς LED, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, κλιματισμό και πολλά ακόμη. Σημαντική παροχή αποτελούν και τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του Citroen C3 Aircross είναι και ο 1.200άρης turbo κινητήρας που συνδυάζεται με την τιμή των 19.900 ευρώ. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 110 ίππους και 205 Nm ροπής, παρέχοντας γεμάτο τράβηγμα και δυναμικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ.) Παράλληλα διατηρεί εύκολα σβέλτους ρυθμούς στην εθνική οδό ακόμα και όταν είναι φορτωμένο, ενώ η μακριά 6η ταχύτητα (130 χλμ./ώρα με 2.700 σ.α.λ.) είναι ιδανική. Όσον αφορά την κατανάλωση βρίσκεται στα 7,5 λτ./100 χλμ., ενώ τα 121 γρ./χλμ. CO2 απαλλάσσουν τον κάτοχο από τα τέλη κυκλοφορίας.

Μαζί με όλα τα παραπάνω οι επιβάτες του Citroen C3 Aircross απολαμβάνουν αυξημένα επίπεδα ανέσεων, συν του ότι το αυτοκίνητο εμφανίζει πολυ καλό πάτημα σε κάθε διαδρομή. Τα πολύ αναπαυτικά καθίσματα, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι πολλές γυάλινες επιφάνειες αυξάνουν με τη σειρά τους τις ανέσεις και την πρακτικότητα. Παρότι κόμπακτ σε διαστάσεις (μήκος 4.155 χλστ.), το C3 Aircross είναι σε θέση να καλύψει χωρίς πρόβλημα τις μεταφορικές ανάγκες τεσσάρων επιβατών με τις αποσκευές τους (410 λίτρα).

Συνοψίζοντας, το Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 PS στην τιμή των 19.900 ευρώ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία, αφού προσφέρει πολλά, είναι με μεγάλη διαφορά πιο οικονομικό σε τιμή μικρό SUV και αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του.

Get it on Google Play Download on the App Store