Τώρα το Peugeot 3008 σε τιμή έκπληξη!

Ο κυρίαρχος των πωλήσεων των μικρομεσαίων SUV στην Ελλάδα, το Peugeot 3008, διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα και μοναδικά γνωρίσματα που το έχουν φέρει ψηλά στην προτίμηση του απαιτητικού κοινού, τόσο σε επίπεδο λιανικών πωλήσεων όσο και ως επιλογή των στελεχών εταιρικής χρήσης. Τώρα το Peugeot 3008 γίνεται ακόμα πιο ασυναγώνιστο, αφού η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε τιμή που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία και προκαλεί αναταραχή!

Peugeot 3008 από 27.900 ευρώ και άμεση παράδοση

Τι καλύτερο από το να μπορεί να αποκτήσει κανείς το Peugeot 3008 άμεσα και σε τιμή από 27.900 ευρώ, δηλαδή πολύ χαμηλότερη από τους ανταγωνιστές του. Παράλληλα συνοδεύεται με όλο το πακέτο εξοπλισμού σε συστήματα ασφαλείας, υποβοήθησης του οδηγού, ανέσεων και διάφορα αξεσουάρ. Η τιμή αυτή αφορά το δημοφιλή και πολυβραβευμένο κινητήρα 1.2 PureTech 130, σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων.

Σαγηνεύει τα βλέμματα

Πέρα από την ασυναγώνιστη τιμή του, το Peugeot 3008 διακατέχεται από ένα ακόμα χάρισμα. Το δυναμισμό που εκπέμπει η εξωτερική του εμφάνιση. Το γαλλικό SUV ισορροπεί ανάμεσα στη δύναμη και στο εκλεπτυσμένο στιλ, σε κάθε πλευρά του καλλίγραμμου αμαξώματός του. Μπροστά κυρίαρχα γνωρίσματά του αποτελούν η μάσκα δίχως πλαίσιο που επεκτείνεται με μια ρέουσα μορφή μέχρι τα αιχμηρά LED φωτιστικά σώματα. Σήμα κατατεθέν είναι τα φώτα ημέρας σε σχήμα «δόντι λιονταριού», όπως άλλωστε αρμόζει στο βασιλιά της κατηγορίας. Κομψή είναι και η πλαϊνή του σιλουέτα, ενώ πίσω τα βλέμματα συγκεντρώνουν τα Full LED φωτιστικά σώματα με το μοτίβο που θυμίζει «νυχιές» αιλουροειδούς.

Εντυπωσιακό σε όλα τα επίπεδα και το εσωτερικό

Το Peugeot 3008 ξεφεύγει από τα συμβατικά πρότυπα και στον σχεδιασμό του εσωτερικού του, όπου πολυτέλεια και η υψηλή τεχνολογία δένουν αρμονικά. Το μοντέρνο και αναβαθμισμένο Peugeot i-Cockpit συνθέτουν το μικρών διαστάσεων και πολύ εξυπηρετικό τιμόνι, η οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και οι κομψοί διακόπτες τύπου πλήκτρων πιάνου στην κεντρική κονσόλα. Ο υπερυψωμένος και προσαρμόσιμος πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών με τις πολλαπλές ενδείξεις και πληροφορίες, αποτελεί ένα ακόμα highlight του Peugeot 3008. Επιπλέον, με τη λειτουργία Mirror Screen ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί με την οθόνη αφής και να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές του smartphone που είναι συμβατές με Apple CarPlay ή Android Auto.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια γίνεται άμεσα αισθητή και σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής. Τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό και σε επιμέρους επιφάνειες, τα διακοσμητικά με υφή και όψη carbon και οι νίκελ επενδύσεις συνθέτουν μια πολυτελή εικόνα με σπορτίφ τόνους. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του Peugeot 3008 ανήκει και η ευρυχωρία του. Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης κάθονται αρχοντικά, όπως αντίστοιχα και οι φιλοξενούμενοι στο πίσω κάθισμα, ακόμα και όταν πρόκειται για πιο ψηλούς. Ταυτόχρονα, ο μεγάλος και πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος αποσκευών των 520 λίτρων χωράει πολλά πράγματα που θα χρειαστεί μια οικογένεια ή παρέα στο ταξίδι.

Ευχάριστη εμπειρία οδήγησης

Το 3008 ακολουθεί πιστά την επιτυχημένη συνταγή της Peugeot και ως προς την πολύ ισορροπημένη οδική συμπεριφορά που διακρίνει τα αυτοκίνητα της εδώ και δεκαετίες. Το στιβαρό του πλαίσιο και οι κατάλληλα ρυθμισμένες αναρτήσεις με την ποιοτική λειτουργία, προσφέρουν ευχαρίστηση στον οδηγό και άνεση σε όλους τους επιβάτες. Η διάνυση μακρινών αποστάσεων γίνεται ξεκούραστα στους αυτοκινητόδρομους, όμως το Peugeot 3008 θα καλύψει και τους πιο «ανήσυχους» οδηγούς. Σε γρήγορους ρυθμούς σε στροφές, το αυτοκίνητο εκπλήσσει ευχάριστα, αφού εμφανίζει μικρές κλίσεις, αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης και ακολουθεί με ευλάβεια τις κινήσεις του οδηγού. Σύμμαχοί του σε κάθε περίπτωση είναι το γρήγορο σε απόκριση τιμόνι με την πολύ καλή αίσθηση και τα δυνατά του φρένα.

Δύναμη μεγαλύτερου κινητήρα ο 1.2 PureTech 130

Το γνωστό και από άλλα μοντέλα 3κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο των 1.2 λτ. με τους 130 ίππους και τα 230 Nm ροπής, αποτελεί μία ακόμα απόλαυση για τον οδηγό του Peugeot 3008. Η γεμάτη ζωντάνια του, δίνει αμέσως την αίσθηση ότι κάτω από το εμπρός ανάγλυφο καπό του υπάρχει σίγουρα μεγαλύτερος κινητήρας. Αρχικά εντυπωσιάζει με τη ραφιναρισμένη του λειτουργία, την ελαστικότητα από τις χαμηλές στροφές και την απόκρισή του σε κάθε πάτημα του γκαζιού. Άλλωστε η αποδοτικότητά του επισφραγίζεται και από τις γρήγορες επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δευτερόλεπτα) και την ικανότητά του να κρατά γρήγορους ρυθμούς σε συνθήκες ταξιδιού. Επίσης, οι απαιτήσεις του σε καύσιμο είναι απολύτως λογικές για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αφού σε πραγματικές συνθήκες βρίσκεται στα 7,5 λτ./100 χλμ.

Φυσικά το Peugeot 3008 πωλείται και με ισχυρότερα μηχανικά σύνολα, καθώς και με το εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων. Αυτό είναι προαιρετικό με τον κινητήρα 1.2 PureTech 130 και συνδυάζεται στάνταρ με όλες τις άλλες κινητήρες μονάδες. Πρόκειται για τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 BlueHDi 130 και τα Plug-in Hybrid με τον 1.6 PureTech και τη συνδυαστική ισχύ των 180, 225 ίππων και το κορυφαίο μοντέλο των 300 ίππων με την τετρακίνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store