Προσφορά leasing για νέο Ford Kuga PHEV

Σε συνέχεια των υψηλών εμπορικών επιδόσεων που κατέγραψε τόσο το 2021 όσο και το 2022, το Ford Kuga PHEV εξακολουθεί κυριαρχεί σε πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη και για το 2023, αποτελώντας μέχρι και σήμερα τη δημοφιλέστερη επιλογή στη γηραιά ήπειρο στην κατηγορία των Plug-In Hybrid μοντέλων, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Τώρα, είναι άμεσα διαθέσιμο για μίσθωση στην Ελλάδα στην έκδοση ST-Line X μέσα από το νέο πρόγραμμα της Ford Lease με μηναίο μίσθωμα 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Οι πελάτες μπορούν τώρα να μισθώσουν μέσω της Ford Lease το νέο Kuga Plug-In Hybrid απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα μια σειρά από επιπλέον πλεονεκτήματα. Σε πρώτη φάση, όλη η διαδικασία μίσθωσης του αυτοκινήτου διεκπεραιώνεται από τους Επίσημους Εμπόρους Ford, ενώ η παρουσίασή του γίνεται από τους Σύμβουλους Πωλήσεων Ford. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης του νέου Ford Kuga PHEV οι πελάτες απολαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που αφορούν την τακτική συντήρηση και επισκευή του οχήματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στο Δίκτυο Επισήμων Επισκευαστών Ford. Την ίδια στιγμή, εκτός από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης, που περιλαμβάνει κάλυψη ιδίων ζημιών με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική – μερική κλοπή. Σε αυτά προστίθενται επίσης η παροχή οδικής βοήθειας και οχήματος αντικατάστασης σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, καθώς και η αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ., σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ford.

Το Ford Kuga PHEV αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης με χωρητικότητα 14,4 kWh, η οποία εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία για έως και 64 χλμ. Την ίδια στιγμή, η μέγιστη συνδυαστική ισχύς μαζί με τον 4κύλινδρο κινητήρα κύκλου Atkinson των 2.5 λτ., ανέρχεται στους 225 ίππους. Όλα τα παραπάνω, συνθέτουν ένα σύστημα κίνησης που επιτυγχάνει μειωμένο λειτουργικό κόστος, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση στον συνδυασμένο κύκλο που ανέρχεται σε μόλις 1,2 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 22 γρ/χλμ. Στην υψηλή αποδοτικότητα του συστήματος μετάδοσης κίνησης του Ford Kuga Plug-In Hybrid ιδιαίτερα καθοριστική είναι η συμβολή των διαθέσιμων προφίλ οδήγησης EV Auto, EV Now, EV Later και ΕV Charge, τα οποία προσφέρουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Η τελευταία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια μέσω αναγεννητικής πέδησης, καθώς φυσικά και από εξωτερική πηγή φόρτισης – για παράδειγμα, με σύνδεση σε παροχή 230V η πλήρωσή της με ηλεκτρική ενέργεια ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες. Σε αυτή τη διαδικασία οι οδηγοί του νέου Ford Kuga Plug-In Hybrid έχουν στο πλευρό τους έναν ακόμα σύμμαχο: τη μοναδική εφαρμογή FordPass. Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου app, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα smartphones, οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε σημείο επιθυμούν τόσο το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης όσο και την εκάστοτε αυτονομία που προσφέρει. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του κατάλληλου σταθμού φόρτισης, ενώ ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες του βοηθούν τους χρήστες να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράδειγμα μίσθωσης μέσω προγράμματος Ford Lease:
  • Μοντέλο: Ford Κuga PHEV ST-Line X
  • Μηνιαίο μίσθωμα: €329 (πλέον Φ.Π.Α)
  • Διάρκεια μίσθωσης: 48 μήνες
  • Ετήσια χλμ.: 20.0000
  • Προκαταβολή: €9.000 (πλέον Φ.Π.Α)

Get it on Google Play Download on the App Store