Πιο Premium DS 3 με όφελος έως 3.800 ευρώ

Η DS Automobiles ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα «Premium Upgrade» που δίνει την ευκαιρία στους πελάτες, να αποκτήσουν το DS 3 της προτίμησής τους, προσφέροντας ένα άκρως δελεαστικό πακέτο αναβάθμισης εξοπλισμού, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Το πρόγραμμα «Premium Upgrade» της DS έρχεται να απογειώσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το συγκεκριμένο μοντέλο να ξεχωρίζει σε κάθε του έκδοση, προσθέτοντας επιπλέον εξοπλισμό στους τομείς της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας, με ένα όφελος για τον αγοραστή που ανέρχεται από 3.000 ευρώ έως και 3.800 ευρώ ανάλογα την έκδοση. Το πρόγραμμα αναβάθμισης εξοπλισμού «Premium Upgrade» οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το αναζητήσουν και σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, ενώ ισχύει και για τις νέες Hybrid εκδόσεις. Παράλληλα διατίθεται σε 100% ηλεκτρικό, βενζίνη και diesel, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αγοραστών.

Επιπλέον, το DS 3 ξεχωρίζει για το μοναδικό του design, με μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα που παραπέμπει σε γλυπτό, σε συνδυασμό με την απόλυτη ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και δυναμισμού, το DS 3 απευθύνεται σε αγοραστές που αναζητούν την αποκλειστικότητα και επιθυμούν να απολαμβάνουν το avant – garde στυλ, τον high-tech χαρακτήρα και την πολυτέλεια με την μέγιστη άνεση, την ασφάλεια και την ποιότητα κύλισης που το χαρακτηρίζει.

Το «Premium Upgrade» περιλαμβάνει την δωρεάν τοποθέτηση:
  • Έγχρωμου Head Up Display,
  • Διαισθητικού φωνητικού βοηθού DS IRIS System,
  • 3D Connected Navigation,
  • Κάμερας οπισθοπορείας (εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο)
  • Καμερών 360° Vision (εκδόσεις με αυτόματα κιβώτια, ΕΑΤ8 ή e-DCS6),
  • Αισθητήρων παρκαρίσματος εμπρός και πίσω,
  • Συστήματος επόπτευσης νεκράς γωνίας (Blind Spot Detection)

Get it on Google Play Download on the App Store