Opel Combo, Vivaro, Movano με μοναδικά προνόμια

Η Opel διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από επιβατικά, αλλά και επαγγελματικά οχήματα, τα οποία εδώ και πολλά χρόνια έχουν ισχυρή παρουσία στην αγορά και είναι συνώνυμα της αντοχής στη σκληρή χρήση και της αξιοπιστίας. Εξάλλου τα vans της γερμανικής φίρμας αποτελούν πολυεργαλεία και πολύτιμους συνεργάτες για πολλούς επαγγελματίες, γιατί είναι σε θέση να καλύψουν πολλαπλές ανάγκες.

Τώρα η Opel κάνει πιο εύκολη από ποτέ την απόκτηση ενός επαγγελματικού της οχήματος, μέσω του προγράμματος 3-4-5-6 με τα πολλά προνόμια αγοράς. Παράλληλα η νέα γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Opel Combo, Vivaro και Movano είναι διαθέσιμη σε πολλές εκδόσεις αμαξωμάτων και σε συνδυασμό με κινητήρες πετρελαίου και αμιγώς ηλεκτρικά! Τα εν λόγω μοντέλα παρουσιάζονται με ανανεωμένο σχεδιασμό, ενώ εξοπλίζονται με αναβαθμισμένα συστήματα ανέσεων και υποβοήθησης του οδηγού, για πιο ξεκούραστα και ασφαλή χιλιόμετρα.

Οι επαγγελματίες μπορούν τώρα να επισκεφθούν τις εκθέσεις Opel που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, για να δουν από κοντά, να γνωρίσουν και να οδηγήσουν τα μοντέλα Combo, Vivaro και Movano. Τα προνόμια του ευέλικτου προγράμματος 3-4-5-6 είναι μοναδικά, αφού στο «πακέτο» παρέχονται τα εξής: 300 ευρώ το μήνα, 4 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια εγγύηση και 6.000 ευρώ Bonus αγοράς!

Opel Combo Cargo

Το μικρότερο van της Opel είναι ένα ανθεκτικό, πρακτικό και εξαιρετικά ευέλικτο όχημα, που είναι σε θέση να μεταφέρει με την ίδια ευκολία ανθρώπους και φορτία. Είναι ο ιδανικός συνεργάτης, αφού διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης στην κατηγορία, με μήκος έως 2,1 μέτρα, όγκο έως 4,4 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο μέχρι 1.000 κιλά. Για την κίνηση του Opel Cargo υπάρχουν κινητήρες πετρελαίου 1.5 λτ. ισχύος 100 και 130 ίππων, όπως και επιλογή με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων στο ισχυρότερο μοτέρ. Προσφέρεται και το αμιγώς ηλεκτρικό Combo-e Cargo για περισσότερη άνεση στην οδήγηση, πρόσβαση στο Δακτύλιο, χαμηλό κόστος συντήρησης, ισχύ 136 ίππων και αυτονομία έως 275 χιλιόμετρα.

Opel Vivaro

Το αμέσως μεγαλύτερο van της Opel, είναι ιδανικό για τους επαγγελματίες που κινούνται συχνά στους δρόμους της πόλης ή σε περιοχές εκτός αστικού περιβάλλοντος και είναι ικανό για περισσότερο φόρτωμα. Χάρη στο γενναιόδωρο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 1.400 κιλών, το χώρο φόρτωσης με μέγιστο μήκος έως 4 μέτρα και τη δυνατότητα μεταφοράς έως 3 ευρωπαλέτες, μειώνει τις διαδρομές που απαιτούνται. Η αποδοτική γκάμα των κινητήρων του Opel Vivaro περιλαμβάνει τους ντίζελ των 1.5 λτ. με 100 και 120 ίππους και τον 2λιτρο με 145 ίππους (και με 8άρι αυτόματο κιβώτιο). Διατίθεται και 100% ηλεκτρικό Vivaro-e με 136 ίππους και με δύο επιλογές σε μπαταρίες, με χωρητικότητα 50 kWh και 75 kWh για αυτονομία έως 330 χιλιόμετρα.

Opel Movano

Το μεγαλύτερο επαγγελματικό μοντέλο της Opel διαθέτει από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης στην κατηγορία του με χωρητικότητα έως 17 κ.μ. και χώρο για έως 5 ευρωπαλέτες! Ο επαγγελματίας μπορεί να διαμορφώσει το χώρο φόρτωσης του Opel Movano όπως του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής του, για να μεταφέρει το φορτίο του με ασφάλεια. Από πλευράς κινητήρων, το Movano εξοπλίζεται με τους diesel των 2.2 λτ. με απόδοση 120 και 140 ίππων. Υπάρχει και σε αυτό το επαγγελματικό Opel το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το Movano-e με ισχύ 136 ίππων και μπαταρία 75 kWh.

Get it on Google Play Download on the App Store