Νέο VW T-Cross με δώρο εξοπλισμό 2.450 ευρώ

Το άρτι αφιχθέν ανανεωμένο μικρό SUV της Volkswagen, το T-Cross προσφέρεται τώρα με χαμηλή δόση από 159 ευρώ το μήνα μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Auto Credit και με δώρο εξοπλισμό αξίας 2.450 ευρώ. Το όφελος αυτό αφορά στην έκδοση 1.0 TSI 95PS More και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Μεταλλικό χρώμα
  • Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών
  • Σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ
  • Keyless Access – Σύστημα κλειδώματος- ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί
  • Πακέτο Lights & Vision «Light Assist», το οποίο περιλαμβάνει υποβοήθηση μεγάλης σκάλας, αισθητήρας βροχής και αυτόματο αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέπτη

Η μηνιαία δόση των 159 ευρώ πρκύπτει μέσω του – τύπου Balloon- χρηματοδοτικού προγράμματος Auto Credit της Volkswagen. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η προκαταβολή είναι 30%, η διάρκεια 36 μήνες και το επιτόκιο 5,9%. Για την τελευταία μεγάλη δόση των 15.101 ευρώ ο πελάτης έχει στη διάθεσή του τις εξής επιλογές: 1) Επιστροφή του αυτοκινήτου και επιλογή ενός καινούριου Volkswagen εφόσον το επιθυμεί, 2) Επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης και 3) Εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου.

Σχετικά με τον εξοπλισμό του T-Roc 1.0 TSI 95PS More είναι πλουσιότατος και περιλαμβάνει: 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, ψηφιακό πίνακα οργάνων, Infotainment με οθόνη αφής, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός – πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ασύρματη φόρτιση κινητού, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, διζωνικό κλιματισμό, σκούρα πίσω κρύσταλλα, σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί, αισθητήρες φωτός – βροχής και 17άρες ζάντες αλουμινίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «φρεσκαρισμένο» VW T-Cross ξεχωρίζει εξωτερικά από τους νέους προφυλακτήρες και τα ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό του το ταμπλό είναι εντελώς νέο και με μαλακά υλικά πλέον. Αναβάθμιση έγινε στον ψηφιακό πίνακα οργάνων (8 ή 10 ιντσών), όπως και στο infotainment (8 ή 9,2 ιντσών). Ο αρχικός 1.0 TSI κινητήρας των 95 ίππων και 175 Nm ροπής, προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δλ., τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα, μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 128 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store