Νέο Peugeot 208 σε χαμηλότερη τιμή

H Peugeot τρέχει αυτή την περίοδο μια προσφορά για το 208, το οποίο διαθέτει στην αρχική του έκδοση σε χαμηλότερη τιμή. Συγκεκριμένα πρόκειται για το 1.2 PureTech 75 PS Like, στην τιμή των 18.900 ευρώ και με όλο το πακέτο εξοπλισμού. Το πιο προσιτό μοντέλο της γαλλικής φίρμας θα καλύψει με το παραπάνω το κοινό που αναζητά ένα στιλάτο και πολύ ευχάριστο συνολικά αυτοκίνητο για τις καθημερινές αστικές του διαδρομές, αλλά και πιο μακρινές.

Φουλ στάνταρ εξοπλισμός

Το νέο 208 1.2 PureTech 75 PS Like εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ασφαλείας, ανέσεων και υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι τα εξής:

  • 6 αερόσακους
  • Αυτόματο φρενάρισμα
  • Προειδοποίηση και διόρθωση ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης
  • Αναγνώριση ορίου ταχύτητας
  • Αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων
  • Οθόνη αφής 7 ιντσών, Mirror Screen, Bluetooth®, θύρα USB
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω
  • Air condition
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους & αναδιπλούμενους καθρέπτες
  • Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και ενσωματωμένα χειριστήρια
Μοντέρνο και με πολύ καλή ποιότητα

Το νέο Peugeot 208 ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας ματιά για το δυναμικό και πολύ ελκυστικό εξωτερικό του σχεδιασμό. Μπροστά κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα, τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED αλά «δόντι λιονταριού» και το ανάγλυφο καπό. Σε συνδυασμό με το μαύρο γυαλιστερό χρώμα στους καθρέπτες και στο μεγάλο πίσω σπόιλερ ενισχύεται η σπορτίφ αισθητική του. Ιδιαίτερα μοντέρνο εμφανίζεται και το εσωτερικό του, το οποίο χωρίζεται σε τρία επίπεδα, σύμφωνα με τη φιλοσοφία i-Cockpit. Στο κέντρο του ταμπλό φιλοξενείται η έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών του infotainment και πιο κάτω υπάρχουν τα απαραίτητα χειριστήρια. Την πολύ καλή ποιότητα τονίζει η χρήση μαλακών σε υφή υλικών στο ανώτερο και μεσαίο τμήμα του ταμπλό. Όσον αφορά τους χώρους, τέσσερα άτομα θα βολευτούν με καλές ανέσεις, έχοντας στη διάθεσή τους 311 λίτρα για τις αποσκευές.

Επαρκής ο αρχικός «75άρης» κινητήρας

Στη βάση των μηχανικών συνόλων του 208 τοποθετείται το ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο μοτέρ των 1.199 κ.εκ. Η απόδοσή του φτάνει τους 75 ίππους στις 5.750 σ.α.λ. και τη ροπή των 118 Nm στις 2.750 σ.α.λ. Σύμφωνα με την Peugeot, προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 13,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 170 χλμ./ώρα, με μεικτή κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ. Οι εκπομπές CO2 είναι 118 γρ./χλμ., που σημαίνει ότι απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και μπαίνει ελεύθερα στο Δακτύλιο της Αθήνας.

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του Peugeot 208 ανήκει και το πολύ καλό «στήσιμό» του στο δρόμο, αφού είναι ευχάριστο, άνετο και ασφαλές σε κάθε διαδρομή. Στην πόλη είναι ευέλικτο, ενώ σε πιο γρήγορες ταχύτητες κινείται ευθύβολα και ο οδηγός είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως το στιβαρό πλαίσιο και τις κατάλληλα ρυθμισμένες αναρτήσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store