Νέο Kia Sportage MY25 με μειωμένη τιμή

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia κάνει ακόμα πιο προσιτό και ανταγωνιστικό σε τιμή το αναβαθμισμένο Kia Sportage Model Year 2025. Συγκεκριμένα μπορεί να αποκτηθεί με 1.000 ευρώ λιγότερα, από 29.990 ευρώ, δηλαδή πολύ χαμηλότερα από πολλά ανταγωνιστικά μικρομεσαία SUV αντίστοιχων προδιαγραφών και διαστάσεων.

Στην τιμή αυτή προσφέρεται το Kia Sportage 1.6 T-GDI 160 PS 48V Hybrid LX Dynamic με πλουσιότερο εξοπλισμό και περισσότερη δύναμη από το Sportage 1.6 T-GDI 150 PS LX Dynamic Model Year 2024. Ο οδηγός στο εκσυγχρονισμένο Sportage έχει πλέον στη διάθεσή του το αναβαθμισμένο infotainment με την πιο μεγάλη οθόνη αφής των 12,3 ιντσών και εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης. Πολύ χρήσιμο είναι και το σύστημα τηλεματικής Kia Connect για έλεγχο διαφόρων λειτουργιών του αυτοκινήτου εξ αποστάσεων μέσω του smartphone. Μάλιστα η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρεάν για 7 χρόνια.

Στον πληρέστατο στάνταρ εξοπλισμό του νέου Kia Sportage των 29.990 ευρώ ανήκουν ακόμα όλα τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Μεταξύ αυτών ανήκουν οι 7 αερόσακοι, η αυτόματη πέδηση και η αποφυγή παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Για την άνεση φροντίζουν όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, ο διζωνικός κλιματισμός, οι εργοστασιακοί αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, η αυτόματη ενεργοποίηση φώτων (και αυτόματη εναλλαγή μεγάλων/μεσαίων φώτων), οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και η κάμερα οπισθοπορείας. Στα πολλά στάνταρ αξεσουάρ ανήκουν και οι 17άρες ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 215/65.

Το νέο Kia Sportage με το επιβλητικό και ταυτοχρόνως δυναμικό παρουσιαστικό του, γεμίζει το μάτι και με τις τονισμένες εξωτερικές του διαστάσεις (μήκος 4.515 χλστ., πλάτος 1.865 χλστ., ύψος 1.650 χλστ. και μεταξόνιο 2.680 χλστ.). Εξίσου γενναιόδωρο είναι και το εσωτερικό του σε όλους τους τομείς. Από την πολύ προσεγμένη ποιότητα, τόσο σε υλικά, συναρμογή – φινίρισμα, όσο και σε χώρους. Πέντε άτομα θα «απλωθούν» στην καμπίνα του μικρομεσαίου SUV της Kia, ενώ για τις αποσκευές τους φροντίζει τα μέγιστα το πολύ μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 562 λίτρων.

Τις ανέσεις των φιλοξενούμενων του νέου Sportage ενισχύουν η πολύ καλή ποιότητα κύλισης και οι ισοπεδωτικές ανεξάρτητες αναρτήσεις. Εκτός από, το Sportage δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να το πιέσει και στις στροφές, όπου διακρίνεται για την ομοιογένεια και την ηπιότητα των αντιδράσεων. Σε κάθε περίπτωση ο νέος turbo 1.600άρης κινητήρας προσφέρει επάρκεια ισχύος με τα 160 άλογα στις 5.500 σ.α.λ. και την μπόλικη ροπή των 265 Nm που αποδίδεται από τις 1.500 σ.α.λ. Με τη συνδρομή του 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ. και μέγιστη ταχύτητα 194 χλμ./ώρα, με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 7,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 162 γρ./χλμ. Πρόσθετη δύναμη παρέχει και η ηλεκτρογεννήτρια των 17 ίππων του 48V Hybrid συστήματος. Να σημειωθεί ακόμα ότι το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7DCT και με 4κίνηση (με 6MT ή 7DCT).

Get it on Google Play Download on the App Store