Νέες προσφορές Toyota σε όλα τα αξεσουάρ

Η Toyota ανακοίνωσε φθινοπωρινές προσφορές σε μια ευρεία γκάμα από αξεσουάρ, τα οποία συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και ενισχύουν το στιλ κάθε αυτοκινήτου της ιαπωνικής φίρμας. Επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές που ισχύουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και αποκτήστε γνήσια αξεσουάρ Toyota με 15% έκπτωση, για οποιοδήποτε μοντέλο Toyota και εάν έχετε.

Ιδανικά αξεσουάρ και για το φθινόπωρο:

Μπαγαζιέρες Toyota: Προετοιμαστείτε για τις φθινοπωρινές σας αποδράσεις με τις μπαγαζιέρες οροφής της Toyota. Αυτές οι κομψές και αεροδυναμικές μπαγαζιέρες παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για τα υπάρχοντά σας, κάνοντας τα ταξίδια και τις υπαίθριες εκδρομές πιο βολικά και ευχάριστα. Έχουν δοκιμαστεί με τα αυστηρά πρότυπα της Toyota και προσφέρουν πλήρη εφαρμογή αλλά και σιγουριά αποφυγής πιθανών ζημιών στην οροφή και τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Κιτ φροντίδας αυτοκινήτου: Δώστε στο όχημά σας την προσοχή που του αξίζει με το κορυφαίο κιτ φροντίδας αυτοκινήτου της Toyota. Περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το εξωτερικό και το εσωτερικό του οχήματός σας σε άψογη κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τσάντα αποθήκευσης ελαστικών: Καθώς αλλάζετε σε εποχιακά ελαστικά, διατηρήστε τα προστατευμένα και οργανωμένα με τις ανθεκτικές τσάντες αποθήκευσης ελαστικών της Toyota. Αυτές οι τσάντες προστατεύουν τα ελαστικά από τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους και διατηρώντας τη βέλτιστη απόδοση.

Προστατευτική ποδιά πίσω προφυλακτήρα: Προστατεύστε τον πίσω προφυλακτήρα του οχήματός σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα με την προστατευτική ποδιά του πίσω προφυλακτήρα της Toyota. Σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή, αυτό το αξεσουάρ προστατεύει την εμφάνιση του οχήματός σας, προσθέτοντας παράλληλα μια πινελιά στυλ.

Accessories Wishlist: Γνήσια Αξεσουάρ της Toyota

Εμπνευστείτε και εξατομικεύστε ακόμα περισσότερο το Toyota σας με τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ styling αλλά και προστασίας που είναι διαθέσιμη. Από κομψές εξωτερικές βελτιώσεις, εσωτερικές πινελιές μέχρι προϊόντα για την προστασία του αυτοκινήτου, το wishlist με τα γνήσια αξεσουάρ της Toyota προσφέρει μια πληθώρα επιλογών. Για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσθήκες και να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών που να ταιριάζει απόλυτα με τις στιλιστικές σας φιλοδοξίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και ζητήστε προσφορά από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο. Εκεί θα βρείτε επίσης μια σειρά από νέα αξεσουάρ σχεδιασμένα ειδικά για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη και ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

Get it on Google Play Download on the App Store