Νέες προσφορές Honda για Jazz και Civic

Η Honda ανακοίνωσε νέες προσφορές για τα μοντέλα Jazz, Jazz Crosstar και Civic, οι οποίες ισχύουν για ετοιμοπαράδοτα οχήματα και έως 1/8/2024. Το όφελος να φτάνει μέχρι το ποσό των 2.000 ευρώ, συν του ότι συνοδεύονται με 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια. Να επισημανθεί ότι οι προσφορές δεν συνδυάζονται με άλλες προωθητικές ενέργειες ή με προγράμματα χρηματοδοτικής μίσθωσης. Πιο αναλυτικά ισχύουν τα εξής ανά μοντέλο.

Honda Jazz

To Jazz Elegance MY24 διατίθεται στην τιμή των 26.950 ευρώ (έναντι 27.500 ευρώ αρχικής) για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων σε χρώμα Crystal Black Pearl. Στον στάνταρ εξοπλισμό του ανήκουν 9 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών, προβολείς LED, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματος κλιματισμός, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά αισθητήρες στάθμευσης εμπρός & πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Το φουλ υβριδικό σύστημα e:HEV συνδυάζει ένα ηλεκτρικό μοτέρ 122 ίππων και 253 Nm που δίνει την κίνηση, μια γεννήτρια και ένα υποστηρικτικό βενζινοκινητήρα 1.5 λτ. 107 ίππων. Επίσης, περιλαμβάνει μια αυτοφορτιζόμενη μπαταρία 0,8 kWh και ένα κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς σχέσεις μετάδοσης. Το μηχανικό αυτό σύνολο εξασφαλίζει άμεση απόκριση στο πάτημα του γκαζιού (0-100 χλμ./ώρα σε 9,4 δλ.), κατανάλωση στην πόλη κοντά στα 4,5 λτ./100 χλμ., ή 5,5 λτ./100 χλμ. σε μεικτή διαδρομή (τιμές δοκιμής). Επίσης με 102 γρ./χλμ. CO2 δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και μπαίνει καθημερινά στο Δακτύλιο.

Honda Jazz Crosstar

Το μικρό Crossover Jazz Crosstar στην έκδοση Advance MY24 μπορεί να αποκτηθεί με bonus ανταλλαγής 1.800 ευρώ και τιμή από 29.900 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες από ιδιώτες μέσω του επίσημου δικτύου εμπόρων Honda και για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων σε χρώματα Premium Crystal Red και Crystal Black Pearl. Ο εξοπλισμός του είναι πληρέστατος και επιπλέον του Jazz Elegance διαθέτει ζάντες 16 ιντσών, αδιάβροχη υφασμάτινη επένδυση, διαφορετικού σχεδιασμού προφυλακτήρες, ράγες οροφής, προβολείς ομίχλης LED, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, θερμαινόμενο τιμόνι, πλοήγηση και πλαστικά προστατευτικά τμήματα. Κινητήρας είναι ίδιος με του «απλού» Jazz, o φουλ υβριδικός των 1.5 λτ.

Honda Civic

Η απόκτηση του νέου Honda Civic e:HEV μπορεί να γίνει με bonus ανταλλαγής 2.000 ευρώ. Η τιμή του με το εν λόγω όφελος ξεκινά από τις 34.950 ευρώ στην έκδοση Elegance MY23, ενώ οποιοδήποτε Civic δεν επιβαρύνεται με επιπλέον χρεώσεις μεταλλικού χρώματος. Από το αρχικό μοντέλο ο εξοπλισμός είναι πλούσιος με 11 αερόσακους, όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, οθόνη αφής 9 ιντσών με πλοήγηση, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, 17άρες ζάντες κ.λπ. Το υβριδικό σύνολο e:HEV συνδυάζει δυο ηλεκτροκινητήρες ισχύος 184 ίππων και 315 Nm που δίνουν την κίνηση και ένα 2.0 λτ. βενζίνης 143 hp. Το Civic επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δλ. και καταναλώνει σε μεικτές διαδρομές 5,3 λτ./100 χλμ. (CO2 108 γρ./χλμ.).

Get it on Google Play Download on the App Store