Νέα Mitsubishi με δωρεάν service και 2,9% επιτόκιο

Η Mitsubishi ενίσχυσε και διεύρυνε σημαντικά την γκάμα των μοντέλων της, ύστερα από το επαναλανσάρισμα του Space Star και την προσθήκη του supermini Colt και του B-SUV ASX. Στην κορυφή βρίσκεται το Eclipse Cross, αποκλειστικά με Plug-in Hybrid κινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 188 ίππων.

Τώρα όλα τα αυτοκίνητα της Ιαπωνικής φίρμας συνοδεύονται με σημαντικά προνόμια αγοράς, τα οποία καθιστούν πιο συμφέρουσα την απόκτησή τους. Το συνολικό όφελος για τον πελάτη φτάνει έως και τις 4.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση. Ένα πολύ σημαντικό κέρδος για τον κάτοχο ενός καινούργιου μοντέλου της Mitsubishi, αφορά το πρόγραμμα δωρεάν service. Αυτό καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της Mitsubishi για τα πέντε πρώτα χρόνια ή τα πέντε πρώτα service.

Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi παρέχει χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο, μόλις 2,9% με τα εξής χαρακτηριστικά και οφέλη: 1) Σταθερή μηνιαία δόση, 2) Ελάχιστη προκαταβολή από 40% και 3) περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες. Εναλλακτικά υπάρχει ένα ακόμα πρόγραμμα χρηματοδότησης με προκαταβολή από 0% και έως 84 μήνες εξόφληση με σταθερή μηνιαία δόση. Μαζί με όλα τα παραπάνω, κάθε νέο Mitsubishi καλύπτεται με 5 χρόνια/100.000 χλμ. εργοστασιακή εγγύηση, 8 χρόνια/160.000 χλμ. εγγύηση μπαταρίας υψηλής τάσης, με 5ετή οδική βοήθεια και με δωρεάν έλεγχο κατάστασης οχήματος.

Ας δούμε και δύο παραδείγματα χρηματοδότησης του Space Star Inform Plus, με αξία αυτοκινήτου 16.770 ευρώ. Με το επιδοτούμενο επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή 8.385 ευρώ και διάρκεια χρηματοδότησης 60 μήνες, η μηνιαία δόση βγαίνει στα 152,54 ευρώ. Στη δεύτερη περίπτωση με προκαταβολή 3.000 ευρώ, 84 μήνες και 5,5% επιτόκιο, η δόση το μήνα ανέρχεται στα 201,82 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store