!more Opel με δωρεάν premium εξοπλισμό!

Η γερμανική εταιρεία χάρη στη νέα εμπορική πολιτική που έχει χαράξει, δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει κανείς το Opel της επιλογής του, με πλούσιο premium εξοπλισμό, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

H Opel πιστή στις αξίες της κατορθώνει να συνδυάζει στα αυτοκίνητά της ποιότητα, διαχρονικότητα και πολυτέλεια, προσφέροντας παράλληλα και προσιτούς τρόπους για να κάνει κάποιος δικό του ένα αυτοκίνητο από τη γερμανική μάρκα. Η Opel αφουγκραζόμενη τις αγοραστικές ανάγκες του κοινού, εκπόνησε μια νέα εμπορική πολιτική, με την οποία προσφέρει περισσότερο και premium εξοπλισμό στα προς διάθεση μοντέλα της, χωρίς να επιβαρύνεται η τελική τιμή κτήσης, αυξάνοντας παράλληλα την αξία για τον πελάτη.

Αυτό είναι εφικτό μέσω του προγράμματος !more Opel, που διαθέτει ανταγωνιστικά πακέτα, με πληθώρα επιλογών αγοράς για τους υποψήφιους πελάτες της. Μέσω του !more Opel δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει κανείς το αυτοκίνητο της επιλογής του, με πληθώρα έξτρα εξοπλισμού χωρίς οικονομική επιβάρυνση, «εκτοξεύοντας» το value for money.

Η νέα εμπορική πολιτική της Opel βάζει τον πελάτη στο επίκεντρο και δύσκολα στον ανταγωνισμό. Μέσω του !more Opel σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε την οδηγική εμπειρία των μοντέλων της Opel, με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης κι ασφάλειας, χωρίς να ξοδέψετε ευρώ παραπάνω. Στο πρόγραμμα !more Opel περιλαμβάνονται τα μοντέλα Corsa, Grandland X, Mokka, Mokka-e και Crossland!

Ο εν λόγω εξοπλισμός διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση, έτσι ώστε οι αγοραστές να να κάνουν δικό τους το Opel της αρεσκείας τους, όπως ακριβώς το θέλουν.

!more Opel Corsa

Δείτε τι κερδίζετε με το !more Opel Corsa

!more Opel Crossland

Δείτε τι κερδίζετε με το !more Opel Crossland

!more Opel Mokka

Δείτε τι κερδίζετε με το !more Opel Mokka και με το !more Opel Mokka-e

!more Opel Grandland X

Δείτε τι κερδίζετε με το !more Opel Grandland X

Advertisement

Get it on Google Play Download on the App Store