Μοναδικές προσφορές Peugeot Black Friday έως αύριο

Μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, οι προτάσεις «Black Friday by Peugeot» θα είναι σε ισχύ σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot. Οι μοναδικές προσφορές ισχύουν για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο και το κέρδος είναι διπλό!

Πολλά και σημαντικά οφέλη ισχύουν σε όλα τα Peugeot, από το μικρό 208 και το μικρομεσαίο 308, μέχρι όλη την γκάμα των δημοφιλών SUVs της και του ιδιαίτερα ξεχωριστού fastback μοντέλου της, του ακαταμάχητου 408. Εξάλλου η εμβληματική γαλλική μάρκα είναι η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου που συμμετείχε στο θεσμό του Black Friday, τον οποίο πλέον έχει καθιερώσει ως μια επιδοτούμενη εμπορική πολιτική για όλους όσους θέλουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο με όλες τις παροχές και τα προνόμια αγοράς, όπως είναι μεταξύ άλλων πενταετής εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια. Επισκεφθείτε τώρα το επίσημο δίκτυο της Peugeot και ανακαλύψτε τις μοναδικές τιμές που είναι σε ισχύ για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, μέχρι αύριο, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Κάντε δικό σας ένα καινούργιο αυτοκίνητο το οποίο είναι ασφαλές, αξιόπιστο, εγγυημένο και εφοδιασμένο με όλο το σύγχρονο εξοπλισμό για μια πιο άνετη και ξεκούραστη οδήγηση.

Όσοι αναζητούν ένα μικρό αμάξι για την πόλη, που να είναι ευέλικτο και ευχάριστο στην οδήγηση, τότε το όμορφο και δυναμικό Peugeot 208 θα τους κάνει αμέσως το «κλικ». Το κοινό που θέλει ένα μικρομεσαίο χάτσμπακ, το οποίο συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια, τότε θα προσανατολιστεί στο Peugeot 308. Στα μικρά SUV ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το ανανεωμένο Peugeot 2008, ενώ στα μικρομεσαία SUV, το πρώτο σε πωλήσεις Peugeot 3008 προσφέρει με γενναιοδωρία πολυτέλεια και αυξημένες ανέσεις. Ασύγκριτα ακαταμάχητο είναι το νέο crossover fastback Peugeot 408 με τα πολύ σημαντικά οφέλη αγοράς. Όλα τα νέα Peugeot εφοδιάζονται με πρωτοποριακές τεχνολογίες και πολύ αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικούς, Plug-in Hybrid ή αμιγώς ηλεκτρικούς (ανάλογα το μοντέλο), που απογειώνουν συνολικά την οδηγική εμπειρία.

Get it on Google Play Download on the App Store