Mercedes-Benz GLA 200 με άμεση παράδοση

Η δημοφιλής και γεμάτη χαρίσματα Mercedes-Benz GLA 200 προσφέρεται τώρα ετοιμοπαράδοτη (σε περιορισμένο αριθμό), οπότε όσοι σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα πολύπλευρο luxury SUV δεν θα πρέπει να χάσουν καθόλου χρόνο. To best seller SUV της γερμανικής μάρκας διαθέτει όλα όσα περιμένει ένας απαιτητικός αγοραστής και ακόμα περισσότερα, ενώ παράλληλα επωφελείται από τις προνομιακές προτάσεις και τις χρηματοδοτικές λύσεις που παρέχει ένας εξουσιοδοτημένος διανομέας της Mercedes-Benz.

Δυναμική πολυτέλεια από άκρη σε άκρη

Το πρώτο στοιχείο που τραβάει το ενδιαφέρον στη Mercedes-Benz GLA είναι ο θελκτικός της σχεδιασμός, αφού συνδυάζει με επιτυχία και ισορροπία αναλογιών το δυναμισμό με την πολυτέλεια και το περιπετειώδες στιλ. Το καμπυλόγραμμο αμάξωμά της με το μήκος των 4.410 χιλιοστών, το πλάτος των 1.834 χλστ., το ύψος των 1.611 χλστ. και το μεταξόνιο των 2.729 χιλιοστών, ξεχωρίζει για κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: Την άνεση χώρων για όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Στο πίσω κάθισμα χωράνε άνετα και πιο ψηλά άτομα, ενώ το πορτ μπαγκάζ των 435 λίτρων διαθέτει μεγάλο άνοιγμα και πλήρως τετραγωνισμένο σχήμα.

Στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της GLA ανήκει και η ενιαία τεχνοτροπία Widescreen με δυο οθόνες 10,25 ιντσών (στάνταρ είναι 7 ιντσών). Η ποιότητα είναι φυσικά υψηλού επιπέδου, με χρήση μαλακών πλαστικών, πολύ γεροδεμένη συναρμογή και πολυτελή διάκοσμο. Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος σε όλα τα επίπεδα και οι τιμές για τη GLA 200 ξεκινούν από τις 42.350 ευρώ.

Δύναμη και ασφάλεια στο δρόμο

Mercedes-Benz GLA 200 παρουσιάζει ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά και στο δρόμο, αφού διαθέτει αποδοτικό κινητήρα και στιβαρό πάτημα. Το 4κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο των 1.33 λτ. αποδίδει 163 ίππους και 250 Nm ροπής, έχοντας σύμμαχο σε κάθε περίπτωση το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7DCT. Η κλιμάκωση αγγίζει το ιδανικό, ενώ εξασφαλίζει γρήγορες αλλαγές, είτε στην αυτόματη λειτουργία, είτε στη χειροκίνητη με τα paddles. Η κατανάλωση είναι λογική για ένα SUV αυτών των προδιαγραφών και βρίσκεται στα 8,4 λτ./100 χλμ. σε μεικτές πραγματικές συνθήκες.

Τα ατού της GLA 200 συνεχίζονται και με τον τρόπο που πατάει στην άσφαλτο, όπου οι ανεξάρτητες αναρτήσεις (πολλαπλών συνδέσμων πίσω) εξασφαλίζουν καλό φιλτράρισμα των ανωμαλιών και υψηλή ποιότητα κύλισης. Παράλληλα, όταν ο οδηγός της θελήσει εκμεταλλευτεί το στιβαρό σασί και τη σχετικά σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης, ανταμείβεται με μικρές κλίσεις και υψηλά περιθώρια πρόσφυσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κυβισμός (κ.εκ.) 1.332
Ταχύτητες 7DCT
Ισχύς (PS/σ.α.λ.) 163/5.500
Ροπή (Nm/σ.α.λ.) 250/1.620-4.000
0-100 χλμ./ώρα (δλ.) 8,7
Τελική (χλμ./ώρα) 210
Κατ/λωση* (λτ./100 χλμ.) 8,4
CO2 (γρ./χλμ.) 152
*Δοκιμής

Get it on Google Play Download on the App Store