Καινούργια supermini με super προσφορές

Τα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας (supermini) βρίσκονται χρόνια τώρα ψηλά σε πωλήσεις, διότι εξυπηρετούν χιλιάδες οδηγούς που μετακινούνται κυρίως στις πόλεις, ενώ κάνουν εύκολα και ταξίδια. Σημαντικό προσόν τους είναι και οι προσιτές τιμές που μπορεί να γίνουν ακόμα πιο χαμηλές, εφόσον συνοδεύονται με εκπτώσεις από τις αντιπροσωπείες. Παράλληλα κάποιες εταιρίες παρέχουν και σημαντικές after sales παροχές, αυξάνοντας το όφελος για τον πελάτη. Παρακάτω παραθέτουμε όλες τις προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο στα supermini, για να επιλέξετε το μοντέλο που σας συμφέρει περισσότερο.

Citroen C3

Η Citroen δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν ένα νέο  το μοντέλο της αρεσκείας τους επωφελούμενοι από το Bonus Ανταλλαγής. Το εν λόγω εμπορικό πρόγραμμα είναι μια πρακτική και ευέλικτη λύση για όσους επιθυμούν να αντικαταστήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο με ένα ολοκαίνουργιο Citroen. Στην πράξη, η Citroen προσφέρει σημαντική υπεραξία επιπλέον της εμπορικής αξίας κάθε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας, κατάστασης και κυβισμού. Έτσι ο κάτοχος ενός παλιού αμαξιού μπορεί να αποκτήσει ένα νέο Citroen εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το παλιό του όχημα. Το Bonus Ανταλλαγής ισχύει για όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Citroen, μεταξύ των οποίων και για το best seller C3. Το πρόγραμμα ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024.

Hyundai i20

Η Hyundai λανσάρει το «φρεσκαρισμένο» i20 Model Year 2025, το οποίο διαθέτει ακόμα περισσότερη τεχνολογία και εξοπλισμό. Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του προσφέρονται με έκπτωση 600 ευρώ και οι τιμές του είναι χαμηλότερες από πριν. Συγκεκριμένα εκκινεί από τις 17.990 ευρώ με τον κινητήρα 1.2 MPI 79 PS και από 18.990 με τον 1.0 1.0 T-GDI 100 PS. Στον στάνταρ εξοπλισμό του διαθέτει πλήρες πακέτο ασφαλείας και ανέσεων, συν οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών με πλοήγηση και το σύστημα τηλεματικής Hyundai BlueLink.

MG 3 Hybrid+

Το άρτι αφιχθέν μικρότερο μοντέλο της MG, το φουλ υβριδικό MG3 Hybrid+ προσφέρεται με έκπτωση λανσαρίσματος 500 ευρώ. Έτσι, η πολύ χαμηλή αρχική του τιμή ξεκινά από τι ποσό των 19.950 ευρώ, το χαμηλότερο από όλα τα full hybrid μοντέλα και μάλιστα με συνδυαστική ισχύ 195 ίππων. Το υβριδικό του σύνολο αποτελείται από ένα τετρακύλινδρο 1.500άρη βενζινοκινητήρα κύκλου Άτκινσον ισχύος 102 ίππων και 128 Nm ροπής και ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 136 ίππων και 250 Nm ροπής που αντλεί ενέργεια από την μπαταρία των 1,83 kWh.

Mitsubishi Colt

H ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi διαθέτει ετοιμοπαράδοτα Colt σε μειωμένες τιμές έως 2.700 ευρώ. Αυτές ξεκινούν από τις 17.450 ευρώ για το Colt 1.0 MPI 67 hp Inform με αρκετά καλό εξοπλισμό. Σημαντική παροχή αφορά τα 5 χρόνια δωρεάν service, το οποίο περιλαμβάνει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi για τα 5 πρώτα χρόνια. Παράλληλα, το νέο Colt μπορεί να αποκτηθεί με μειωμένο επιτόκιο 5,5%.

Opel Corsa

H Opel προσφέρει ετοιμοπαράδοτα Corsa με εκπτώσεις που φτάνουν έως 2.750 ευρώ, μέσω του νέου προγράμματος «Opel Deals» που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 20 Ιουλίου. Το δημοφιλές supermini διατίθεται τώρα σε τιμές που ξεκινούν από 18.000 ευρώ στην έκδοση 1.2 75 hp Edition Pack, από 19.300 ευρώ το 1.2 Turbo 100 hp Edition Pack και από 22.100 ευρώ το 1.2 Turbo Hybrid 100 hp Edition Pack. Να σημειωθεί ότι το «Opel Deals» αφορά και τα SUV Crossland, Mokka και Grandland.

VW Polo

Για το Polo ισχύει όφελος προωθητικού προγράμματος 1.500 ευρώ και τιμή από 20.850 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά την εισαγωγική έκδοση 1.0 TSI 95 PS Life με πληρέστατο εξοπλισμό τόσο σε συστήματα ασφαλείας, όσο και ανέσεων μαζί με διάφορά ακόμα αξεσουάρ. Η προσφορά αυτή αφορά ετοιμοπαράδοτα οχήματα, ενώ από την προωθητική ενέργεια εξαιρούνται οι εκδόσεις More.

Get it on Google Play Download on the App Store