Η Renault βάζει τέλος σε ένα δίλημμα!

Κατά την αναζήτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής εξετάζει πολλούς επιμέρους παράγοντες, όπως είναι η τιμή, η κατανάλωση, οι χώροι, οι επιδόσεις και φυσικά το χρώμα! Αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν το λευκό παστέλ για να μην επιβαρυνθούν την πρόσθετη χρέωση, αντί να διαλέξουν ένα μεταλλικό χρώμα που θα ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Renault Clio 1.5 Blue dCi 115 hp

Η Renault μέσω της προωθητικής ενέργειας  «Color your Day by Renault» βάζει τέλος σε αυτό το δίλημμα, αφού μπορεί ο πελάτης να διαλέξει τώρα το Renault που του ταιριάζει και του παρέχεται δωρεάν το χρώμα της επιλογής του.

Επιπλέον, οι εκπλήξεις του Color your Day by Renault δεν σταματούν εδώ, αφού ο αγοραστής μπορεί, επιπλέον, να επωφεληθεί και από πολλά άλλα προνόμια αγοράς, όπως:

  • Έκπτωση επί της τιμής
  • Επιδότηση ανταλλαγής
  • Δωρεάν 5ετή εγγύηση
  • Δωρεάν 3ετή Οδική Βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση

Επισκεφθείτε άμεσα ένα μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault ή μπείτε στο www.renault.gr και επιλέξτε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου μέσα από την σύγχρονη και ολοκληρωμένη γκάμα της Renault.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Renault Captur 1.5 Blue dCi 115 hp

Το Twingo, το πιο ευέλικτο 5πορτο, είναι ο πιο πιστός σύντροφος για τις βόλτες στην πόλη, με τον fun χαρακτήρα του και ανέσεις που θυμίζουν μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Το best seller νέο Clio, είναι το καλύτερο Clio που έγινε ποτέ, αλλά και το Best in Class μοντέλο στην κατηγορία του σε ασφάλεια, με 5 αστέρια Euro NCAP. Πρωταγωνιστεί με την ποιότητα, την άνεση, την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Το νέο Captur, αποτελεί το απόλυτο, σύγχρονο compact crossover, με δυναμική εμφάνιση, τεχνολογία και πρακτικότητα στην κορυφή της κατηγορίας. Μέσα από την τεράστια γκάμα 90 χρωματικών συνδυασμών, το νέο Captur ταιριάζει απόλυτα με την ξεχωριστή σου προσωπικότητα.

Το περιπετειώδες SUV Kadjar εξασφαλίζει μετακινήσεις με άνεση, στυλ και πολυτέλεια, εντός και εκτός δρόμου. Το διαχρονικό και τεχνολογικά εξελιγμένο Megane χαρίζει κορυφαία, σπορτίφ, οδηγική εμπειρία.

Τέλος, το απόλυτο πολυμορφικό Scenic, ανοίγει την πόρτα σε έναν σύγχρονο κόσμο πολυτέλειας, αισθητικής και χρηστικότητας, για όλη την οικογένεια.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Renault Kadjar 1.3 TCe 140 PS

Να σημειωθεί ότι εξαιρούνται τα χρώματα ειδικής επεξεργασίας, ενώ οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store