Η Peugeot φέρνει μια ώρα αρχύτερα την Black Friday

Φέτος ο θεσμός Black Friday έρχεται νωρίτερα, με την υπογραφή της Peugeot. Μοναδικές και ουσιαστικές προσφορές ισχύουν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της Peugeot διευκολύνοντας τους λάτρεις της γαλλικής φίρμας να αποκτήσουν το αγαπημένο τους μοντέλο πιο εύκολα από ποτέ!

H εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με πλήρη γκάμα μοντέλων και κινητήρων και με μοναδικά συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας, είναι η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου που συμμετείχε στον θεσμό του Black Friday, τον οποίο πλέον έχει καθιερώσει ως μια επιδοτούμενη εμπορική πολιτική – άκρως συμφέρουσα – για τους φίλους της και τους υποψήφιους αγοραστές. Οι προτάσεις «Black Friday by Peugeot» ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023. Αφορούν δε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot, SUV και μη.

Όλα τα Peugeot, από τα 208, 308 και 508 μέχρι τα SUV 2008, 3008, 5008 και το φαντασμαγορικό πρώτου fastback από τους Γάλλους, το 408, επωφελούνται των προσφορών που ισχύουν για τη «Μαύρη Παρασκευή» διαρκείας, με 3 εβδομάδες ακόμα διαθέσιμες στο αγοραστικό κοινό. Συν τοις άλλοις,  για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύει επιπλέον πενταετής εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια.

Get it on Google Play Download on the App Store