Η Opel συνεχίζει την απόσυρση & ανταλλαγή με μεγάλο όφελος

Η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» για τον Μάρτιο, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» της Opel έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, όπου θα λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Opel, που θα είναι πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα το 2023, το Opel Corsa αποτελεί μια ιδανική λύση για όσους μετακινούνται καθημερινά στην πόλη, χάρη στην ευελιξία του. Διατίθενται με κινητήρες βενζίνης 1.2 λτ. με 75, 100 και 130 άλογα και το ηλεκτρικό με 156 ίππους και μπαταρία 51 kWh. Πολλές είναι οι επιλογές στην γκάμα των SUV της Opel. Το πιο προσιτό σε τιμές Opel Crossland προσφέρεται με τα turbo μηχανικά σύνολα βενζίνης των 1.2 λτ., ισχύος 110 και 130 ίππων. Όσοι θέλουν ένα SUV με μοναδικό στιλ, τότε θα προσανατολιστούν στο Opel Mokka με τους κινητήρες 1.2 Turbo βενζίνης με 100 hp, 136 hp και 130 hp (AT8) και το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka-e 136 hp και 156 hp. Στην κορυφή της γκάμας της Opel βρίσκεται το πολύ άνετο και ευρύχωρο Grandland, με μοτέρ βενζίνης 1.2Τ 130 hp, πετρελαίου 1.5D 130 hp και το κορυφαίο Plug-in Hybrid 1.6 224 hp.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store