Η καλύτερη επιλογή νέου SUV με 18.800 ευρώ

Τέτοια μεγάλη ευκαιρία νέου SUV με μόνο 18.800 ευρώ δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα, αφού πωλείται σε χαμηλότερη τιμή από πολλά supermini, ενώ προσφέρει πολλά περισσότερα στον υποψήφιο αγοραστή. Η καλύτερη πρόταση αγοράς που «τρέχει» αυτή την περίοδο στη δημοφιλέστερη κατηγορία των μικρών SUV είναι το Citroen C3 Aircross. Διαθέτει κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού και άριστο value for money.

Citroen C3 Aircross από μόνο 18.800 ευρώ!

Στην εξαιρετική τιμή των 18.800 ευρώ το C3 Aircross 1.2 PureTech 110 δεν έχει αντίπαλο και αποτελεί μονόδρομο για όσους θέλουν ένα καινούργιο SUV που παρέχει απαράμιλλη άνεση, φουλ στάνταρ εξοπλισμό, αποδοτικό κινητήρα και καλύπτει πολλαπλές ανάγκες μετακίνησης. Η γκάμα του C3 Aircross περιλαμβάνει συνολικά τέσσερεις εκδόσεις εξοπλισμού και τρία κινητήρια σύνολα (1.2 PureTech 110 & 130 και 1.5 Blue HDi 110) προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων των πελατών. Πρόσθετα συνοδεύεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους εταιρικούς χρήστες υπάρχουν εκδόσεις κάτω των 17.000 προ φόρων που απαλλάσσονται από τον εταιρικό φόρο χρήσης και μάλιστα είναι εκδόσεις diesel.

Πλούσια εξοπλισμένο από τη βάση

Από την πρώτη κιόλας έκδοση You!, το Citroen C3 Aircross εφοδιάζεται με 6 αερόσακους, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (όριο ταχύτητας), αυτόματη λειτουργία προβολέων, προβολείς ομίχλης και οθόνη αφής 7 ιντσών με σύστημα Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay). Παράλληλα διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, air condition και πολλά ακόμα. Εξωτερικά το μοντέρνο στιλ του τονίζουν οι μπάρες οροφής σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό, τα μαύρα γυαλιστερά καλύμματα καθρεπτών και το διακοσμητικό γραφικό στα πίσω παράθυρα. Επίσης, ανάλογα με την έκδοση διατίθενται έγχρωμο Head Up Display, εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control με Hill Assist Descent και οθόνη αφής 9 ιντσών με πλοήγηση Citroen Connect Nav.

Άνεση παντού και για όλους

Βασικός λόγος που επιλέγει πολύς κόσμος τα SUV έναντι των χάτσμπακ, είναι γιατί διαθέτουν περισσότερη πρακτικότητα και ανέσεις. Τομείς όπου το C3 Aircross διαπρέπει, αφού αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των B-SUV όσον αφορά την άνεση με τα καινοτόμα και εξαιρετικά αναπαυτικά καθίσματα Advanced Comfort (ανάλογα την έκδοση), την ευρυχωρία στην καμπίνα για τη φιλοξενία και των πιο ψηλών, και το χώρο αποσκευών που φτάνει τα 520 λίτρα ανάλογα με την θέση των πίσω καθισμάτων.

Το Citroen C3 Aircross είναι ξεκούραστο και στην οδήγηση, γεγονός που εκτιμούν δεόντως ο οδηγός και οι υπόλοιποι επιβάτες στις καθημερινές διαδρομές ρουτίνας, αλλά και στα μακρινά ταξίδια. Παράλληλα τα μεγάλα παράθυρα και τα υπερυψωμένα καθίσματα ευνοούν την ορατότητα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να νιώθουν ακόμα πιο ευχάριστα. Το C3 Aircross δεν περιορίζεται μόνο στην άσφαλτο, μιας και ο συνδυασμός της αυξημένης απόσταση από το έδαφος με το Grip Control δίνουν τη δυνατότητα κίνησης και εκτός δρόμου ή σε επιφάνειες με χαμηλό συντελεστή πρόσφυσης.

Ανεξαρτήτως έκδοσης, σύμμαχοι του οδηγού είναι και τα αποδοτικά μηχανικά σύνολα. Ο αρχικός 1.200άρης κινητήρας των 110 ίππων και 205 Nm ροπής συνδυάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και πετυχαίνει 0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ., κατανάλωση 5,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 133 γρ./χλμ. Το αμέσως πιο δυνατό 1.2 PureTech με τα 130 άλογα και τα 230 Nm συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,1 δλ., καταναλώνει 6,4 λτ./100 χλμ. βενζίνη και εκπέμπει 144 γρ./χλμ. CO2. Ντίζελ είναι το πιο οικονομικό στα B-SUV μοντέλο με τον κινητήρα 1.5 BlueHDi των 110 ίππων και 250 Nm, με 0-100 χλμ./ώρα σε 10,7 δλ., κατανάλωση 4,8 λτ./100 χλμ. και CO2 127 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store