Η Jeep «μπριζώνει» με τα νέα προνόμια αγοράς

Συνδυάζοντας τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των νέων Plug-in Hybrid, Renegade 4xe και Compass 4xe, με το πρόγραμμα Jeep Eco Bonus, η Jeep προσφέρει ένα πλήρες πακέτο προνομίων, καθιστώντας τα νέα της υβριδικά μοντέλα ιδανικά για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων, αλλά και τους ιδιώτες αγοραστές.

Δείτε ακόμα: Η Jeep γιορτάζει και «δωρίζει» το Renegade

Με απόδοση από 190 έως 240 ίππους, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι και 50 χλμ. και το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης 4xe, είναι τα πιο ικανά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η Jeep. Οι εκπομπές CO2 που σε κάθε περίπτωση βρίσκονται κάτω από το όριο των 50 γρ./χλμ. και αντίστοιχα η Λιανική Τιμή Προ Φόρων που δεν ξεπερνά το όριο των 40.000 ευρώ, επιτρέπει σε όλα τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe να απαλλάσσουν τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων από την καταβολή φόρου.

Με το Jeep Eco Bonus όλες οι εκδόσεις 4xe των Renegade και Compass προσφέρονται με έκπτωση 900 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα, ενώ με δώρο το μεταλλικό χρώμα που θα επιλέξει ο αγοραστής και το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, το συνολικό χρηματικό όφελος ξεπερνά τα 1.700 και 2.300 ευρώ αντίστοιχα. Παράλληλα τα Jeep 4xe καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ., αλλά και 8ετή εργοστασιακή εγγύηση για την μπαταρία (ή έως 160.000 χλμ.).

Δείτε ακόμα: Ανεπανάληπτη τιμή για το Jeep Compass

Τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe προσφέρουν το χαμηλότερο κόστος χρήσης από κάθε άλλο Jeep και παράλληλα το πλέον ικανό σύστημα τετρακίνησης που έχει παρουσιάσει η μάρκα. Η δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση με αυτονομία έως 50 χλμ. εξασφαλίζει ότι ο αγοραστής ενός Plug-in Hybrid της Jeep μπορεί να καλύπτει τις καθημερινές του μετακινήσεις ουσιαστικά με μηδενικό κόστος καυσίμου. Ακόμα όμως και σε επίπεδο συνολικής χρήσης, τα Jeep 4xe προσφέρουν τεράστιο όφελος από οποιοδήποτε άλλο τετρακίνητο βενζινοκίνητο ή ακόμα και diesel Jeep.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Compass 4xe 190hp, όπου με μέση κατανάλωση 1,9 λτ./100χλμ. και μέσο όρο χρήσης 15.000 χλμ./έτος, προσφέρει κέρδος στο κόστος καυσίμου ύψους 1.000 ευρώ/έτος σε σχέση με το ένα Compass 1.4T 170hp 4×4 (8,3 λτ./100 χλμ.). Υπολογίζοντας και το όφελος που προκύπτει από τη μη καταβολή τελών κυκλοφορίας για τα Plug-in Hybrid Jeep 4xe, το ετήσιο όφελος για τον ιδιώτη αγοραστή ενός τέτοιου οχήματος αγγίζει τα 1.500 ευρώ ανά έτος.

Δείτε ακόμα: Ποιο νέο τζιπ πωλείται σε τιμή «τσιπ»;

Τέλος, η πρόσφατη κοινή υπουργική απόφαση που απαλλάσσει από την καταβολή τέλους στάθμευσης στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης των ΟΤΑ Α’ βαθμού, των οχημάτων με εκπομπές CO2 έως 50 γρ./χλμ., όπως είναι τα Jeep 4xe, μειώνει ακόμα περισσότερο το συνολικό κόστος χρήσης σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα.

 Συνοπτικά το πρόγραμμα Eco Bonus προσφέρει:

  • Έκπτωση έως 1.400 ευρώ
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Δώρο το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox
  • 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 8 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας

Τα Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, είναι διαθέσιμα με το όφελος του Jeep Eco Bonus, με τιμές από 41.000 και 44.500 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Jeep Renegade 1.3 GSE 180 HP 4WD AT9

Get it on Google Play Download on the App Store