Η χαμηλότερη τιμή leasing για VW T-Cross

Στη βάση της μεγάλης γκάμας των SUV της Volkswagen τοποθετείται το δημοφιλές T-Cross, το οποίο είναι ένα πάρα πολύ πρακτικό αυτοκίνητο και με πολλά χαρίσματα γενικότερα. Η απόκτησή του μπορεί να γίνει με αγορά τοις μετρητοίς με τιμή από 22.000 ευρώ (με όφελος 700 ευρώ), ή με χρηματοδοτικό πρόγραμμα προνομιακού επιτοκίου 3,9% (έως τις 30/12). Όμως υπάρχει και η εναλλακτική πρόταση του leasing με το χαμηλότερο μίσθωμα της αγοράς, μέσω της Volkswagen Financial Services.

Συγκεκριμένα το T-Cross 1.0 TSI 95 PS Life προσφέρεται με μίσθωμα από μόνο 189 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.) για 36 μήνες, με 20.000 χλμ. το χρόνο και με προκαταβολή 5.660 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.). Στο μίσθωμα συμπεριλαμβάνεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου μέσω του πανελλαδικού δικτύου των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων του Ομίλου VW Group, αλλαγή ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας, αντικατάσταση αυτοκινήτου και 24ωρη οδική βοήθεια. Οπότε ο οδηγός ξενοιάζει από διάφορες «σκοτούρες» και άλλα έξοδα, αφού το μόνο που χρεώνεται επιπλέον είναι η βενζίνη που θα κάψει. Να σημειωθεί ακόμα ότι η μακροχρόνια μίσθωση απευθύνεται σε όλους, όπως σε ιδιώτες, σε ελεύθερους επαγγελματίες, σε ατομικές επιχειρήσεις, αλλά και σε εταιρείες κάθε μορφής.

Αναφορικά με το T-Cross, είναι ένα SUV που εξυπηρετεί πολλαπλές ανάγκες, γιατί οι κόμπακτ διαστάσεις του (μήκος 4.108 χιλιοστά) ευνοούν την ευελιξία στην πόλη, ενώ η ευρυχωρία του καλύπτει τις μεταφορικές ανάγκες τεσσάρων ατόμων. Στο πίσω κάθισμα θα βολευτούν και οι πιο ψηλοί, γιατί προσφέρει αρκετό αέρα για τα πόδια και το κεφάλι. Την πρακτικότητα ενισχύει πολύ και το πίσω συρόμενο κάθισμα κατά 14 εκατοστά, το οποίο διαμορφώνει ανάλογα τη χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ από 347 έως 455 λίτρα. Σε ότι αφορά τα υλικά που απαρτίζουν την καμπίνα, αυτά είναι σκληρά, με όλη την κατασκευή να είναι στιβαρή. Όσον αφορά τον εξοπλισμό του T-Cross Life διατίθενται στάνταρ τα πάντα, όπως είναι 6 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, οθόνη 8 ιντσών, ψηφιακός πίνακας οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμός, αυτόματη λειτουργία φώτων, ασύρματη φόρτιση κινητού, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Ο αρχικός 1.0 TSI κινητήρας των 95 ίππων και 175 Nm ροπής που κινεί το T-Cross, ικανοποιεί σε επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 11,5 δλ.), με το τράβηγμα να είναι καλό και συνεχές από τις χαμηλές έως τις μεσαίες στροφές. Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκουν η πολιτισμένη, δίχως κραδασμούς λειτουργία και το πολύ καλής κλιμάκωσης 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο με το θετικό «κούμπωμα» ακόμα και στις γρήγορες αλλαγές. Παράλληλα, ο μικρός κυβισμός, η 3κύλινδρη κεφαλή και η μακριά 5η ταχύτητα (130 χλμ./ώρα με σχεδόν 3.000 σ.α.λ.) διατηρούν την κατανάλωση σε λογικά επίπεδα, στα 7 λτ./100 χλμ. Παρότι μικρό SUV με αστικό προσανατολισμό, το T-Cross είναι σε θέση να κάνει ταξίδια με άνεση στην εθνική οδό και με σβέλτες ταχύτητες στο κοντέρ, με την ηχομόνωση να ικανοποιεί, όπως και η πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Επίσης, στρίβει με σιγουριά, εμφανίζοντας μικρές κλίσεις και μπόλικη πρόσφυση, συνδυασμός που εμπνέει ασφάλεια στον οδηγό.

Get it on Google Play Download on the App Store