Hyundai i20 με 111 ευρώ το μήνα δίχως άλλα έξοδα

Το προσφάτως ανανεωμένο Hyundai i20 βελτιώθηκε σε διάφορους τομείς, ωστόσο διατήρησε τις ανταγωνιστικές του τιμές σε συνάρτηση με τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Η απόκτησή του γίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα και μέσω leasing που αφορά όλους, όπως ιδιώτες, εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες. Με εξαιρετικά χαμηλό μίσθωμα ο κάτοχος απαλλάσσεται από περιττά έξοδα και άγχη ιδιοκτησίας, ενώ έχει στη διάθεσή του ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με όλα τα κομφόρ.

Με μόλις 111 ευρώ το μήνα για 36 μήνες, προκαταβολή 3.900 ευρώ (τιμές χωρίς ΦΠΑ) και για 10.000 χλμ. ετησίως, διατίθεται το νέο i20 1.2 84 hp Exclusive. Με μόνο 6 ευρώ επιπλέον το μήνα (117 ευρώ) και προκαταβολή 4.100 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) μπορεί να επιλέξει κανείς το 1.0 T-GDI 100 hp Exclusive, εφόσον επιθυμεί περισσότερη δύναμη. Οι ενδεικτικές αυτές προσφορές προέρχονται από τη Hertz και προκύπτουν από το διαμορφωτή (leasing calculator) που υπάρχει στο site της εν λόγω εταιρείας. Από εκεί και πέρα ο πελάτης μπορεί να διαλέξει άλλο μοντέλο και να διαμορφώσει ανάλογα τις ανάγκες του τη χρηματοδότηση, τον αριθμό χιλιομέτρων και τη διάρκεια μίσθωσης.

Σε κάθε αυτοκίνητο ανεξαρτήτως κινητήρα και εξοπλισμού, το μίσθωμα περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις, όπως είναι πλήρη συντήρηση και επισκευή, τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών, αντικατάσταση αυτοκινήτου και οδική βοήθεια. Κοινώς, ο μισθωτής δεν πληρώνει κάτι επιπλέον, εκτός από τη βενζίνη που θα καταναλώσει. Παράλληλα δε χάνει λεφτά από την απομείωση αξίας, δεν εκταμιεύει μεγάλο κεφάλαιο για την απόκτησή του και αν θελήσει μπορεί να κάνει εξαγορά.

Σχετικά με τον εξοπλισμό του Hyundai i20, από την αρχική έκδοση Exclusive περιλαμβάνονται τα εξής: 6 αερόσακοι, αυτόματη πέδηση, διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματη ενεργοποίηση μεσαίων φώτων, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη αφής 8 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Στο δεύτερο επίπεδο Premium προστίθενται ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί, αισθητήρας βροχής, σκούρα κρύσταλλα, θύρα USB πίσω, κεντρικό υποβραχιόνιο και ατμοσφαιρικός φωτισμός. Το μηνιαίο μίσθωμα για το i20 1.2 84 hp Premium μπορεί ενδεικτικά να βγει στα 117 ευρώ, με 4.100 προκαταβολή (χωρίς ΦΠΑ), για 36 μήνες και με 10.000 χλμ. ετησίως.

Get it on Google Play Download on the App Store