Skoda Kamiq με 179€ το μήνα δίχως άλλες δαπάνες

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Skoda στην Ελληνική αγορά, το μικρό SUV Kamiq έχει κερδίσει το κοινό για τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει, συν τις πολύ ανταγωνιστικές του τιμές. Τώρα μπορεί να αποκτηθεί πιο εύκολα, με μόνο 179 ευρώ το μήνα και όλα τα υπόλοιπα πάγια έξοδα πληρωμένα.

Πιο αναλυτικά, η προσφορά αυτή ισχύει για το Kamiq 1.0 TSI 110 PS Ambition και στην τιμή των 179 ευρώ περιλαμβάνει ακόμα τα εξής: Πλήρη συντήρηση και επισκευή σε επίσημους επισκευαστές Skoda, τέλη κυκλοφορίας, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη Allianz, αλλαγή ελαστικών (πρώτης κατηγορίας) κάθε 40.000 χλμ., αυτοκίνητο αντικατάστασης και οδική βοήθεια. Κοινώς το μόνο επιπλέον έξοδο που καλείται να πληρώσει ο οδηγός του ανάλογα και με τα χιλιόμετρα που κάνει, είναι η βενζίνη. Να σημειωθεί ότι το μηνιαίο μίσθωμα αφορά 36 μήνες και καλύπτει 20.000 το χρόνο, με αξία αυτοκινήτου 20.650 ευρώ και προκαταβολή 5.040 ευρώ.

Ο εξοπλισμός του Kamiq 1.0 TSI 110 PS Ambition είναι πληρέστατος και διαθέτει τα εξής: 6 αερόσακους, συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, Drive Mode Select με επιλογή προφίλ οδήγησης, διζωνικό κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Η συγκεκριμένη έκδοση κινείται από το αποδοτικό 3κύλινδρο 1.000άρι turbo μηχανικό σύνολο, ισχύος 110 ίππων και με ροπή 200 Nm από 2.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας αυτός παρουσιάζει θετικό τράβηγμα και ελαστικότητα από στις στροφές που αποδίδεται η ροπή και άνω, ενώ προσφέρει σβέλτες επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ.). Παράλληλα, η μακριά 6η ταχύτητα ευνοεί σε ρυθμούς ταξιδιού ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της κατανάλωσης σε χαμηλά επίπεδα (5,5 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με τη Skoda). Επιπλέον, το Kamiq είναι πολύ ευέλικτο στην πόλη, σταθερό, ταξιδεύει ξεκούραστα τους επιβάτες του και δεν θα φοβίσει σε γρήγορες ταχύτητες.

Στα θετικά γνωρίσματα του Kamiq ανήκουν και οι πολύ άνετοι χώροι στο εσωτερικό του, όπως και το μεγάλο για την κατηγορία πορτ μπαγκάζ των 400 λίτρων. Επίσης, ο θάλαμος των επιβατών του είναι προσεγμένος σε ποιότητα κατασκευής, με μαλακά πλαστικά στο ταμπλό και κομψό σχεδιασμό σε ολόκληρο το ταμπλό.

Σημείωση: Το μηνιαίο μίσθωμα και η προκαταβολή δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Get it on Google Play Download on the App Store