Skoda Fabia με 129 ευρώ και όλα πληρωμένα

Όταν αγοράζει κανείς ένα αυτοκίνητο, καινούργιο ή μεταχειρισμένο, θα πρέπει να έχει κατά νου τα πολλά και διάφορα πάγια έξοδα που το συνοδεύουν. Όπως είναι για παράδειγμα τα ασφάλιστρα, τα τέλη κυκλοφορίας, τα service και τα ελαστικά. Αν δε συμβεί ακόμα και ένα μικρό τρακάρισμα και έχει την υπαιτιότητα, τότε το κόστος θα είναι σίγουρα πολύ σημαντικό.

Λύση σε όλα τα παραπάνω με πολύ χαμηλό μίσθωμα δίνει το νέο Skoda Fabia, με μόλις 129 ευρώ* το μήνα. Ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα πάγια έξοδα (πλην του καυσίμου), όπως είναι τα εξής:

  • Πλήρης συντήρηση και επισκευή αποκλειστικά σε επίσημους επισκευαστές Skoda σε όλη την Ελλάδα
  • Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη Allianz
  • Αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χλμ. με ελαστικά πρώτης κατηγορίας
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης
  • Οδική βοήθεια

Κοινώς, οτιδήποτε και να συμβεί στο αυτοκίνητο, ο οδηγός δεν θα χρεωθεί τίποτα, παρά μόνο το μηνιαίο μίσθωμα των 129 ευρώ. Αυτό έχει διάρκεια 36 μήνες και καλύπτει 20.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Η προκαταβολή είναι μόλις 3.720 ευρώ*, με αξία αυτοκινήτου στις 14.990 ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα προσφέρεται το Fabia 1.0 MPI Active, το οποίο είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες όσων θέλουν ένα οικονομικό αυτοκίνητο για τις καθημερινές αστικές τους μετακινήσεις. Στον εξοπλισμό του διαθέτει 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 6,5 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και φώτα LED. Σημαντικό πλεονέκτημα του Fabia αποτελούν και οι άνετοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές (380 λίτρα). Έτσι μπορεί εύκολα να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες μιας οικογένειας με ένα ή δύο παιδιά.

Σχετικά με τον κινητήρα, η βασική έκδοση διαθέτει τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη των 80 ίππων και 93 Nm ροπής. Το μηχανικό αυτό σύνολο εστιάζει στη χαμηλή κατανάλωση (5,3 λτ./100 χλμ. εργοστασιακή), ενώ με εκπομπές CO2 120 γρ./χλμ., παρέχει τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στο δακτύλιο της Αθήνας.

*Τιμές χωρίς ΦΠΑ

Get it on Google Play Download on the App Store