Νέο Volkswagen Polo με μόνο 169 ευρώ το μήνα

Η Volkswagen τρέχει μια σημαντική προσφορά για όλο τον Αύγουστο, αφού η απόκτηση οποιουδήποτε μοντέλου της μπορεί να γίνει με επιτόκιο μόνο 3,9%, μέσω της ευέλικτης χρηματοδότησης Auto Credit. Έτσι ο πελάτης έχει άμεσο όφελος γιατί η μηνιαία δόση βγαίνει χαμηλότερη. Όμως δεν θα ισχύει για πάντα αφού λήγει στις 31 Αυγούστου.

Σχετικά με το νέο Polo προσφέρεται με 169 ευρώ το μήνα, ποσό που αφορά την έκδοση 1.0 TSI 95 PS Life με τιμή 21.700 ευρώ και προκαταβολή 25,33%. Η διάρκεια είναι για 36 μήνες, ενώ περιλαμβάνονται 3 χρόνια service, επέκταση εγγύησης και 12μηνη ασφάλιση. Η τελευταία μεγάλη δόση είναι 13.792 ευρώ. Στο τέλος της χρηματοδότησης ο πελάτης έχει τις εξής δυνατότητες:

  1. Επιστροφή του αυτοκινήτου και επιλογή ενός καινούριου Volkswagen εφόσον το επιθυμεί.
  2. Επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης.
  3. Εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου.

Ο εξοπλισμός του VW Polo Life είναι πλουσιότατος και διαθέτει τα εξής: 7 αερόσακους Αυτόματο φρενάρισμα Σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Infotainment με οθόνη 6,5 ιντσών Φώτα LED εμπρός/πίσω Προβολείς ομίχλης Κλιματισμό Climatic Κάμερα πολλαπλών λειτουργιών Ψηφιακό πίνακα οργάνων Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες Αισθητήρες φωτός Ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Το φουλ εξοπλισμένο Polo παρουσιάζει και άλλα πλεονεκτήματα στο εσωτερικό του. Αυτό τοποθετείται στην κορυφή των supermini από πλευράς ποιότητας κατασκευής, όπου τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό, η στιβαρή συναρμογή και το προσεγμένο φινίρισμα ενισχύουν αυτή την εικόνα. Στα θετικά γνωρίσματα της καμπίνας ανήκει ακόμα η πολύ καλή εργονομία και θέση οδήγησης, όπως και οι άνετοι χώροι για όλους τους επιβάτες και το αρκετό πορτ μπαγκάζ των 351 λίτρων.

Κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος turbo 1.0 TSI με την ισχύ των 95 ίππων και 175 Nm ροπής, χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρικής υποβοήθησης. Συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων και εξασφαλίζει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,8 δλ., με μέγιστη ταχύτητα 187 χλμ./ώρα. Ο θόρυβος και η τραχύτητα του μοτέρ δεν ενοχλούν, ενώ μόνο στις πολύ χαμηλές στροφές δεν έχει δύναμη. Με εκπομπές CO2 στα 118 γρ./χλμ. απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και μπαίνει ελεύθερα στο Δακτύλιο, ενώ χαμηλή είναι η κατανάλωση των 6,6 λτ./100 χλμ. Στα προσόντα του ανήκει και η αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου στο δρόμο, όπου το Polo προσφέρει χαμηλό θόρυβο κύλισης, πολύ καλή άνεση και στιβαρό κράτημα.

Get it on Google Play Download on the App Store