Νέο Kia Picanto με 150 ευρώ το μήνα

 

Το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Kia, το δημοφιλές και πολύ πρακτικό και οικονομικό Picanto, προσφέρεται σε χαμηλές τιμές, ενώ η απόκτησή του μπορεί να γίνει εύκολα και μέσω χρηματοδότησης. Η Kia προσφέρει ευέλικτα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των αγοραστών χρηματοδοτικά προγράμματα, με προκαταβολή από 0% και διάρκεια δανείου από 6 έως 84 μήνες. Επιπλέον, παρέχεται ένα αξιόπιστο πρόγραμμα συντήρησης με δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ. (ό,τι έρθει πρώτο), συν την πλήρη κάλυψη της 7ετούς εργοστασιακής εγγύησης Kia.

Οι τιμές του νέου Picanto ξεκινούν από τις 14.790 ευρώ, μαζί με την έκπτωση των 500 ευρώ που ισχύει για όλες τις εκδόσεις. Το ποσό αυτό αφορά το μοντέλο 1.0 67 hp LX Inmotion 4S, ενώ η ελάχιστη χρέωση για το χρώμα στο αμάξωμα, είναι 100 ευρώ για το λευκό. Ενδεικτικά, με αξία αυτοκινήτου στις 14.890 ευρώ και 50% προκαταβολή ή 7.445 ευρώ, όσο πωλούνται παλιά μίνι μεταχειρισμένα, το ποσό της δόσης βγαίνει στα 150 ευρώ για 60 μήνες. Επιπλέον, ως προκαταβολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα παλιό αυτοκίνητο, εφόσον ο επίσημος έμπορος Kia δέχεται ανταλλαγές. Από εκεί και πέρα ο ενδιαφερόμενος έχει πολλές επιλογές σε ποσά προκαταβολής και αριθμό δόσεων, ανάλογα με το τι τον εξυπηρετεί. Για παράδειγμα, με 0% προκαταβολή και 84 μήνες, η δόση βγαίνει στα 232 ευρώ.

Το πιο προσιτό Picanto 1.0 MPi 67 PS LX Inmotion 4S είναι ένα πάρα πολύ εξυπηρετικό αυτοκίνητο για την πόλη και με όλα τα απαραίτητα στον εξοπλισμό του, όπως: 6 αερόσακους, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος, ράδιο με MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι και ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού. Με 600 ευρώ επιπλέον, στην έκδοση LX Inmotion προστίθενται: οθόνη αφής 8 ιντσών με δυνατότητα σύνδεσης Apple Carplay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι – θερμαινόμενοι καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, 6 ηχεία και φιμέ παράθυρα.

Στα χαμηλά έξοδα χρήσης, συμβάλλει και ο 1.000άρης κινητήρας με κατανάλωση μόλις 5,6 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες. Επίσης, με εκπομπές CO2 από 113 γρ./χλμ. δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και μπαίνει καθημερινά στο Δακτύλιο της Αθήνας. Η απόδοση των 67 ίππων και 96 Nm ροπής επαρκεί για την πόλη, ενώ η κοντή κλιμάκωση του 5τάχυτου κιβωτίου συμβάλλει στην απαιτούμενη σπιρτάδα και σε πιο ανοιχτούς δρόμους. Επιπλέον το Picanto με το μικρό αμάξωμα των 3.596 χλστ. εξασφαλίζει κορυφαία ευελιξία και είναι πανεύκολο στους χειρισμούς. Αν και κόμπακτ εξωτερικά, στο καλοφτιαγμένο εσωτερικό του θα βολευτούν τέσσερα άτομα κανονικού αναστήματος και το αρκετό πορτ μπαγκάζ των 255 λίτρων (μεγάλο για την κατηγορία) θα εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες.

Get it on Google Play Download on the App Store