Νέο αυτοκίνητο με 129€ το μήνα δίχως άλλα έξοδα

Η αγορά οποιουδήποτε καινούργιου αυτοκινήτου συνεπάγεται αμέσως σημαντικά έξοδα, όπως είναι τα ασφάλιστρα, τα τέλη κυκλοφορίας (εφόσον εκπέμπει πάνω από 123 γρ./χλμ. CO2), τα service, τις αλλαγές ελαστικών κ.λπ. Αυτά υπό φυσιολογικές συνθήκες γιατί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιας απρόσμενης βλάβης ή ενός ατυχήματος. Αν μαζί με όλα αυτά υπάρχει και δόση δανείου, τότε η δαπάνη είναι μεγάλη σε τακτική βάση.

Ιδανικά θα ήταν να δίνει κανείς ένα χαμηλό ποσό κάθε μήνα, το οποίο να περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και η μόνη επιπλέον επιβάρυνση να είναι το καύσιμο. Όπως δηλαδή ισχύει με το leasing. Στο συγκεκριμένο μάλιστα μοντέλο το μηνιαίο μίσθωμα είναι πολύ χαμηλό και ανέρχεται στο ποσό στων μόλις 129 ευρώ*. Πρόκειται για τη νέα Skoda Fabia 1.0 MPI Active, η οποία είναι σε θέση να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες όσων μετακινούνται καθημερινά κυρίως στην πόλη.

Η προσφορά των 129 ευρώ το μήνα που προέρχεται από την Volkswagen Financial Services περιλαμβάνει τις παρακάτω παροχές:

  • Πλήρη συντήρηση και επισκευή αποκλειστικά σε επίσημους επισκευαστές Skoda σε όλη την Ελλάδα
  • Αλλαγή Ελαστικών ανά 40.000 χλμ. με ελαστικά πρώτης κατηγορίας
  • Πλήρη Ασφαλιστική Κάλυψη Allianz
  • Αυτοκίνητο Αντικατάστασης
  • Οδική βοήθεια

Το μηνιαίο μίσθωμα αφορά περίοδο 36 μηνών και καλύπτει 20.000 χλμ. τον χρόνο. Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 3.720 ευρώ* και αξία του αυτοκινήτου είναι στις 14.990 ευρώ.

Από τον εξοπλισμό της Fabia 1.0 MPI Active δεν λείπει κάτι ουσιαστικό, αφού διαθέτει 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση και διατήρηση λωρίδας, οθόνη αφής 6,5 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και φώτα LED. Επιπλέον, στο στιβαρής κατασκευής εσωτερικό της νέας Fabia θα φιλοξενηθούν άνετα τέσσερα ενήλικα άτομα, ενώ το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 380 λίτρων.

Όσον αφορά το ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο 1.000άρι μηχανικό σύνολο, εστιάζει στην οικονομία. Με 80 ίππους και 93 Nm ροπής επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 15,1 δλ. και φτάνει τα 179 χλμ./ώρα τελικής. Η Skoda ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 120 γρ./χλμ., που σημαίνει ότι μπαίνει ελεύθερα στο δακτύλιο της Αθήνας.

*Το μηνιαίο μίσθωμα και η προκαταβολή δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Get it on Google Play Download on the App Store