Νέα Volkswagen με έως 199 ευρώ το μήνα

Ευκαιρίες στην απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου υπάρχουν με τη μορφή εκπτώσεων στην τιμή ή χρηματοδοτικών προγραμμάτων χαμηλού επιτοκίου. Στη δεύτερη περίπτωση ο πελάτης πάλι γλιτώνει χρήματα, αφού η μηνιαία δόση βγαίνει πιο χαμηλή. Ωστόσο οι εταιρείες που δίνουν μειωμένο επιτόκιο είναι ελάχιστες, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις το ονομαστικό κυμαίνεται στο 8-9%.

Η Volkswagen μέχρι τις 31 Αυγούστου προσφέρει όλα τα μοντέλα της με επιτόκιο 3,9%, κάνοντας έτσι την αγορά τους συμφέρουσα και ελκυστική. Επιπλέον συνοδεύεται με πρόσθετες παροχές και συνδυάζεται με πρόγραμμα τύπου Balloon, που σημαίνει ότι ο πελάτης έχει στη διάθεσή του εναλλακτικές επιλογές. Εμείς εστιάσαμε στα νέα Volkswagen με τη χαμηλότερη μηνιαία δόση, έως το ποσό των 199 ευρώ το μήνα.

VW Polo με 169 ευρώ το μήνα

Με δόση από 169 ευρώ το μήνα διατίθεται το Polo 1.0 TSI 95 PS Life, με τιμή 21.700 ευρώ και προκαταβολή 25,33%. Η διάρκεια είναι για 36 μήνες, ενώ περιλαμβάνονται 3 χρόνια service, επέκταση εγγύησης και 12μηνη ασφάλιση. Η τελευταία μεγάλη δόση είναι 13.792 ευρώ.

VW T-Cross με 199 ευρώ το μήνα

Το πιο προσιτό σε τιμή SUV της Volkswagen, το T-Cross 1.0 TSI 95 PS Life, κοστίζει από 22.700 ευρώ. Το ποσό των 189 ευρώ το μήνα για διάρκεια 36 μηνών βγαίνει με προκαταβολή 23,06%. Η τελευταία μεγάλη δόση είναι στις 13.638 ευρώ, ενώ και εδώ παρέχονται 3 έτη service, 12 μήνες ασφάλιση και επέκταση εγγύησης.

VW Taigo με 199 ευρώ το μήνα

Παρόμοια είναι τα ποσά του Taigo 1.0 TSI 95 PS Life με του T-Cross, αφού το τύπου κουπέ SUV VW προσφέρεται με 199 ευρώ μηνιαία δόση για 36 μήνες. Η τιμή του είναι στις 22.900 ευρώ, με προκαταβολή 23,21% και τελευταία δόση 14.320 ευρώ. Συν του ότι περιλαμβάνονται 3 χρόνια service, επέκταση εγγύησης & δωδεκάμηνη ασφάλιση.

Επιλογές χρηματοδότησης

Φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Auto Credit, ανάλογα τις ανάγκες του πελάτη. Η διάρκεια χρηματοδότησης είναι 24 ή 36 ή 48 μήνες, με ελάχιστη προκαταβολή 10% και προστασία αποπληρωμής δανείου. Επιπλέον, στο τέλος της χρηματοδότησης ο πελάτης μπορεί να κάνει επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης, εξόφληση ή να επιστρέψει το αυτοκίνητο και να επιλέξει ένα νέο VW εφόσον το επιθυμεί.

Φουλ εξοπλισμένα από τη βάση

Σχετικά με τον στάνταρ εξοπλισμό και των τριών Volkswagen, από την πρώτη έκδοση Life ανήκουν τα εξής: 7 αερόσακοι • Αυτόματο φρενάρισμα • Σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας • Σύστημα πολυμέσων • Φώτα LED • Προβολείς ομίχλης • Κλιματισμός Climatic • Ψηφιακός πίνακας οργάνων • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες • Αισθητήρες φωτός • Ζάντες αλουμινίου.

Get it on Google Play Download on the App Store