Με προνόμια αγοράς το νέο Volkswagen ID.7

Η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της Volkswagen, το ID.7 έχει ξεκινήσει να διατίθεται εδώ και λίγο καιρό στην Ελλάδα σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, με χαμηλό επιτόκιο και προνόμια ως προς την αγορά του. Οι τιμές του αναμενόμενα δεν είναι χαμηλές και ξεκινούν από τις 59.500 ευρώ για την έκδοση Pro και από τις 64.800 ευρώ για την Pro Launch Edition. Όμως με την κρατική επιδότηση των 8.000 ευρώ οι τιμές του πέφτουν στις 51.500 ευρώ και 56.800 ευρώ αντίστοιχα.

Η απόκτηση του Volkswagen ID.7 μπορεί να γίνει και με την ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit με χαμηλό επιτόκιο 3,9%. Ενδεικτικά η δόση για 36 μήνες μπορεί να βγει στα 369 ευρώ (χωρίς την κρατική επιδότηση), μαζί με service, επέκταση εγγύησης και 12μηνη ασφάλεια. Μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Balloon, η τελευταία μεγάλη δόση των 36.596 ευρώ μπορεί να εξοφληθεί, να γίνει επαναχρηματοδότηση, ή ο πελάτης να επιλέξει ένα νέο Volkswagen. Στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit η ελάχιστη προκαταβολή είναι 10%, η διάρκεια χρηματοδότησης 24, 36 ή 48 μήνες και οι δόσεις είναι ισόποσες με σταθερό επιτόκιο 3,9%.

Το ID.7 είναι το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) και διαθέτει ιδιαίτερα χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή (Cd: 0,23). Την πληθωρικότητά του τονίζει το μεγάλο μήκος και μεταξόνιο των 4.961 χλστ. και 2.971 χλστ. αντίστοιχα. Εύλογα οι επιβάτες του ID.7 απολαμβάνουν πολύ άνετους χώρους, ενώ έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγάλο σε άνοιγμα και χωρητικότητα πορτ μπαγκάζ 532 λίτρων. Στο μινιμάλ σχεδιασμού ταμπλό με τις ίσιες γραμμές και τις επίπεδες επιφάνειες κυριαρχεί η ευμεγέθης κεντρική οθόνη αφής των 15 ιντσών. Στον πλουσιότατο εξοπλισμό του ανήκουν μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Head up Display με οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας
  • Σύστημα πλοήγησης Discover Pro Max
  • Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών
  • Σύστημα κλειδώματος και εκκίνησης χωρίς κλειδί
  • Travel Assist, Lane Assist και Emergency Assist.
  • Side Assist / Area View, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος κάμερας “οπισθοπορείας”
  •  Θερμαινόμενο πολυλειτουργικό τιμόνι με λειτουργία αφής από τεχνητό δέρμα
  • Εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα
  • Park Assist Plus με Park Distance Control και λειτουργία μνήμης
  • Αυτόματο κλιματισμό Air Care Climatronic 3 ζωνών
  • Comfort Telephony με ασύρματη (επαγωγική) φόρτιση κινητού τηλεφώνου

Το Launch Edition εφοδιάζεται ακόμα με προβολείς IQ. LIGHT LED Matrix, εσωτερικό φωτισμό Ambient 30 χρωμάτων, σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα, εμπρός ηλεκτρικά καθίσματα ergoActive, ηλεκτρικό άνοιγμα πόρτας χώρου αποσκευών και επενδύσεις καθισμάτων σε Artvelours ECO Microfleece.

Το Volkswagen ID.7 εφοδιάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα ισχύος 286 ίππων 545 Nm ροπής, ο οποίος αντλεί ενέργεια από την μπαταρία καθαρής ενέργειας 77 kWh. Επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δλ., η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα και η αυτονομία φτάνει έως τα 621 χλμ. σε μεικτή χρήση ή τα 774 χλμ. σε αστική. Ο χρόνος φόρτισης σε wallbox AC 11 kW διαρκεί 8 ώρες για το (0-100%), ενώ σε ταχυφορτιστή DC αρκούν 28 λεπτά για το 10-80%.

Get it on Google Play Download on the App Store