Ford Puma με μίσθωση Ford Lease και ξέγνοιασες

Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της Ford και ένα από τα best seller μικρά SUV, το Ford Puma μπορεί να αποκτηθεί με διάφορους τρόπους, όπως είναι και με μίσθωση μέσω του προγράμματος Ford Lease. Τα οφέλη για το χρήστη είναι πολλαπλά, αφού απαλλάσσεται από πολλά άγχη και υποχρεώσεις, μιας και στο μίσθωμα περιλαμβάνονται όλες οι παροχές και υπηρεσίες. Η μόνη επιπλέον χρέωση αφορά το καύσιμο και τίποτε άλλο.

Όλα καλυμμένα σε ένα μίσθωμα

Καταρχήν δεν χρειάζεται δαπάνη μεγάλου κεφαλαίου, κάτι που θα γινόταν σε περίπτωση αγοράς τοις μετρητοίς ή με χρηματοδότηση. Έτσι μένουν χρήματα στην άκρη για παν ενδεχόμενο. Το μίσθωμα είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και περιλαμβάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου σε επίσημο δίκτυο Ford, ασφάλεια και οδική βοήθεια. Οπότε οτιδήποτε και να συμβεί, υπάρχει κάλυψη χωρίς επιπλέον χρέωση. Επίσης, ο χρήστης δεν έχει το άγχος και το ρίσκο της μεταπώλησης, γιατί πολύ απλά στο τέλος του προγράμματος επιστρέφει το αυτοκίνητο και αν θέλει μισθώνει άλλο.

Σχετικά με το Puma στην έκδοση ST-Line 1.0 EcoBoost 125 hp mHEV, προσφέρεται με μηνιαίο μίσθωμα 293 ευρώ*, με προκαταβολή 4.500 ευρώ*, 20.000 χιλιόμετρα το χρόνο και διάρκεια 48 μήνες. Ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει είναι πλουσιότατος, αφού ανήκουν 6 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμα.

Ευχάριστο σε κάθε πτυχή του

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός 1.0 EcoBoost των 125 ίππων και 170 Nm ροπής, με ενσωματωμένο ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Το μηχανικό σύνολο εμφανίζει πολύ καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας και εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ.), ενώ η πραγματική κατανάλωση βρίσκεται στα 6,7 λτ./100 χλμ. Παράλληλα το Puma είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση και ιδιαίτερα σταθερό στο δρόμο. Συν του ότι διαθέτει προσεγμένη ποιότητα, καλούς χώρους και μεγάλο πορτ μπαγκάζ 456 λίτρων (μαζί με τη θήκη MegaBox).

*Τιμές πλέον ΦΠΑ

Get it on Google Play Download on the App Store