Citroen C3 και C3 Aircross με λίγα λεφτά και άτοκα

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Citroen, το μικρό χάτσμπακ C3 και το μικρό SUV C3 Aircross μπορούν να αποκτηθούν τώρα άτοκα. Έτσι ο πελάτης κερδίζει έμμεσα εκατοντάδες ευρώ συγκριτικά με ένα έντοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, ενώ η αγορά ενός εκ των δύο μοντέλων γίνεται πιο συμφέρουσα γιατί δεν απαιτείται μεγάλη εκταμίευση κεφαλαίου και η εξόφληση γίνεται σε έως τέσσερα χρόνια.

Πιο αναλυτικά, με το πρόγραμμα «Citroen Άτοκα» μπορείτε να αποκτήσετε το Citroen που επιθυμείτε με 0% επιτόκιο, 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες. Πρόσθετα η Citroen προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια. Το εν λόγω πρόγραμμα ισχύει για τα ετοιμοπαράδοτα C3, C3 Aircross, όπως επίσης και για τα μοντέλα C4, C4X και C5 Aircross. Οπότε υπάρχει μια ευρεία διαθέσιμη γκάμα μοντέλων για να καλύψει τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις.

Εκτός από τη σημαντική αυτή προσφορά, ο πελάτης βγαίνει κερδισμένος και από τις χαμηλές τιμές που ισχύουν για τα C3 και C3 Aircross. To C3 στην αρχική έκδοση 1.2 PureTech 83 You! πωλείται από μόνο των 17.500 ευρώ. Ενδεικτικά μπορεί να αποκτηθεί με προκαταβολή από 4.375 ευρώ (το 25%) και η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού να γίνει με 273 ευρώ το μήνα άτοκα. Στον στάνταρ εξοπλισμό του ανήκουν 6 αερόσακοι, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικοί καθρέπτες, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5 ιντσών, προβολείς LED, προβολείς ομίχλης και οροφή Bi-Ton Blanc. Στην έκδοση You! διατίθενται το Citroen C3 και με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 BlueHDi 100, στην πολύ χαμηλή τιμή των 21.200 ευρώ. Επίσης, υπάρχει και ο πιο δυνατός turbo βενζίνης 1.2 PureTech 110 στην τιμή των 20.000 ευρώ με το αμέσως πιο πάνω επίπεδο εξοπλισμού Plus.

Πολύ συμφέρον είναι και το C3 Aircross για όσους θέλουν περισσότερη πρακτικότητα, ευρυχωρία και ανέσεις γενικότερα. Το αρχικό C3 Aircross 1.2 PureTech 110 You! στοιχίζει από 21.250 ευρώ και μπορεί να αποκτηθεί με μόλις 5.312 ευρώ προκαταβολή (με το 25%). Ενδεικτικά, η μηνιαία δόση βγαίνει στα 332 ευρώ για 48 μήνες. Αν μπορεί να δώσει ο πελάτης ακόμα περισσότερα χρήματα για προκαταβολή (όπως και στο C3), τότε η δόση μειώνεται και πάντοτε κερδίζει λεφτά από το πρόγραμμα «Citroen Άτοκα». Εξαιρετική επιλογή είναι το C3 Aircross και με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 BlueHDi 110, γιατί εκτός από το άμεσο όφελος της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, πρόκειται για το πιο προσιτό σε τιμή ντίζελ SUV της αγοράς (από 22.950 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store