Ford Puma με συντήρηση και ασφάλεια για 219 ευρώ

Το best seller μοντέλο της Ford, το μικρό SUV Puma μπορεί να αποκτηθεί με διάφορους τρόπους που συμφέρουν, όπως με χρηματοδότηση χαμηλού επιτοκίου (2,9%) και προκαταβολής (από 4.799 ευρώ), αλλά και με Leasing. Στη δεύτερη περίπτωση ο μισθωτής απολαμβάνει πλήρεις παροχές και υπηρεσίες, μιας και το μόνο επιπλέον έξοδο που θα κάνει, είναι η βενζίνη που θα κάψει.

Παράλληλα απαιτείται ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου, που σημαίνει ότι εξοικονομούνται χρήματα που μπορεί να είναι απαραίτητα για την κάλυψη άλλων παγίων εξόδων. Συν του ότι ο οδηγός δεν έχει το άγχος ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου, το οποίο χάνει έμμεσα λεφτά λόγω της απαξίωσης. Οπότε δεν υπάρχει το ρίσκο της μεταπώλησης, αφού στο τέλος του προγράμματος ο πελάτης απλά επιστέφει το αυτοκίνητο και αν θέλει επιλέγει ένα νέο και πιο σύγχρονο Ford. Τι καλύτερο λοιπόν από το να περιλαμβάνονται σε ένα μίσθωμα και όλα τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου, όπως είναι συντήρηση, μεικτή ασφάλεια, αλλαγή ελαστικών και οδική βοήθεια.

Στην περίπτωση του Puma η προσφορά του μισθώματος βγαίνει πολύ χαμηλά στα 219 ευρώ το μήνα, με προκαταβολή 4.000 ευρώ (τιμές χωρίς ΦΠΑ). Για 48 μήνες και με 20.000 χλμ. ανά έτος, ο οδηγός έχει το κεφάλι του ήσυχο, ό,τι και αν συμβεί. Τα εν λόγω ποσά μέσω της λειτουργικής μίσθωσης Ford Lease αφορούν το Puma 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV Titanium, το οποίο αποτελεί μια πληρέστατη πρόταση αυτοκινήτου. Τόσο για όσους δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις, όσο και τετραμελείς οικογένειες (χώρος αποσκευών 456 λίτρων). Εξάλλου πρόκειται για ένα B-SUV με διττό χαρακτήρα, αφού είναι ευέλικτο στην πόλη λόγω των συμπαγών του διαστάσεων, ενώ η πολύ καλή οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση το κάνουν κατάλληλο και για ταξίδια. Επιπρόσθετα ο 1.0 EcoBoost κινητήρας των 125 ίππων και 170 Nm ροπής (200 Nm με overboost), είναι ιδανικός, γιατί διαθέτει αρκετή ζωντάνια (0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ.), είναι πολύ ελαστικός και με χαμηλές απαιτήσεις σε βενζίνη (6,7 λτ./100 χλμ.).

Την πληρότητά του ενισχύει και ο φουλ στάνταρ εξοπλισμός από την έκδοση Titanium, όπου οποία ανήκουν τα εξής: 6 αερόσακοι, αυτόνομο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση οδικών σημάτων, αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων, προβολείς ομίχλης LED, infotainment με αφής 8 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και ζάντες αλουμινίου.

Get it on Google Play Download on the App Store