Ford Puma με 233 ευρώ το μήνα και όλα πληρωμένα

Το ανανεωμένο Ford Puma με τις πολλές αναβαθμίσεις ειδικά στο εσωτερικό και σε τεχνολογίες, μπορεί να αποκτηθεί εύκολα και μέσω του προγράμματος Ford Lease. Έτσι ευχαριστιέται κανείς όλα τα χαρίσματα του εν λόγω δημοφιλούς μικρού SUV, συν τα πλεονεκτήματα και την ασφάλεια που παρέχει ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι εκτός από το μίσθωμα και το καύσιμο που θα κάψει, ο οδηγός του δεν πληρώνει τίποτε άλλο.

Το μηνιαίο μίσθωμα των μόλις 233 ευρώ συνοδεύεται με επίσης χαμηλή προκαταβολή 4.200 ευρώ (τιμές χωρίς ΦΠΑ), που σημαίνει ότι ο χρήστης απολαμβάνει πληθώρα παροχών και κρατά το κεφάλαιο στην άκρη για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Το παράδειγμα αυτό αφορά το νέο Puma 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV Titanium, για 48 μήνες με 20.000 χλμ. ανά έτος

Στο τέλος της μίσθωσης ο πελάτης επιστρέφει το αυτοκίνητο στη Ford Lease και εφόσον το επιθυμεί επιλέγει ένα νέο Ford. Έτσι ανανεώνει το αυτοκίνητό του δίχως να χάνει χρήματα από τη μεταπώληση, στην περίπτωση που το είχε αγοράσει. Ταυτόχρονα έχει εξοικονομήσει λεφτά από τη χρήση και συντήρηση του αυτοκινήτου, διότι στο μίσθωμα περιλαμβάνονται η περιοδική συντήρηση σε επίσημο δίκτυο Ford, μεικτή ασφάλεια, αλλαγή ελαστικών και οδική βοήθεια.

Σχετικά με την προσφορά των 233 ευρώ το μήνα που αφορά το Puma 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV Titanium, συμφέρει γιατί -εκτός άλλων- είναι και πλήρως εξοπλισμένο. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει: αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, προβολείς πλήρως LED με αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας, οθόνη πολυμέσων 12 ιντσών, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, αισθητήρες στάθμευσης πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, φιμέ κρύσταλλα, 17άρες ζάντες αλουμινίου, κ.λπ.

Το ανανεωμένο Puma απέκτησε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον εξωτερικά με το ελαφρώς ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, ενώ το εσωτερικό του άλλαξε τελείως. Κυρίαρχα στοιχεία αποτελούν οι δύο μεγάλες οθόνες του πίνακα οργάνων και του infotainment. Το μικρό SUV της Ford είναι σε θέση να καλύψει τις μεταφορικές ανάγκες τεσσάρων ατόμων και με τις αποσκευές τους, χάρη στο μεγάλο πορτ μπαγκάζ με τη συνολική χωρητικότητα των 456 λίτρων.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ευχάριστο είναι το νέο Ford Puma και στο δρόμο. Το στιβαρό πλαίσιο με τις ζυγισμένες αντιδράσεις δεν θα προβληματίσει, ούτε θα τρομάξει τον οδηγό, όταν αυτός το παρακάνει. Πολύ καλά χαρακτηριστικά εμφανίζει και ο αποδοτικός τρικύλινδρος turbo κινητήρας 1.0 EcoBoost mHEV των 125 ίππων και 170 Nm, γιατί εξασφαλίζει σβελτάδα και χαμηλές απαιτήσεις σε βενζίνη. Επιταχύνει το Puma από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ., είναι πρόθυμος στο πάτημα του γκαζιού, ελαστικός, καταναλώνει σε πραγματικές μεικτές συνθήκες 6,7 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 122 γρ./χλμ. CO2.

Get it on Google Play Download on the App Store