Ετοιμοπαράδοτο BYD ATTO 3 σε φανταστική τιμή

Το ηλεκτρικό SUV, BYD ATTO 3, είναι τώρα διαθέσιμο ετοιμοπαράδοτο και σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή, μαζί και με δωρεάν service για τα πρώτα 3 χρόνια. Ο αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί άμεσα από την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ’ Φάση», ενώ το όφελος μεγιστοποιείται από την επιπλέον ειδική προσφορά των 3.000 ευρώ «Euro 2024 Electric Bonus». Αυτή ισχύει για αυτοκίνητα που θα παραγγελθούν έως τις 31 Ιουλίου 2024, καθιστώντας το ATTO 3 μία ξεχωριστή επιλογή στην αγορά των ηλεκτρικών SUV και αυτοκινήτων γενικότερα.

Μετά την κρατική επιδότηση και την προωθητική ενέργεια το συνολικό όφελος για τον πελάτη φθάνει τα 12.000 ευρώ, συνυπολογίζοντας τα 3 έτη δωρεάν service. Με τη νέα τιμή των 26.525 ευρώ, το μικρομεσαίο ηλεκτρικό SUV BYD ATTO 3 μπαίνει τα «χωράφια» των μικρών SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ είναι πολύ πιο προσιτό από την πλειοψηφία των μικρομεσαίων SUV -πόσο δε μάλλον των ηλεκτρικών.

Στον υπερπλήρη εξοπλισμό της έκδοσης Comfort, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται στοιχεία όπως το μεταλλικό χρώμα, η μεγάλη ανοιγόμενη ηλιοροφή, LED φώτα εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, επενδύσεις καθισμάτων από δέρμα Vegan, ηλεκτρική ρύθμιση εμπρός καθισμάτων, πίνακας οργάνων 5 ιντσών TFT fullLCD, οθόνη infotainment 12,8 ιντσών ηλεκτρικά περιστρεφόμενη, σύστημα πλοήγησης, περιφερειακή επόπτευση χώρου με κάμερες 360°, αντλία θερμότητας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection και πολλά ακόμα.

Κοινώς, το BYD ATTO 3 είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις, ασφάλεια και άνεση. Να προσθέσουμε ακόμα ότι εξοπλίζεται με 7 αερόσακους, περισσότερα από 20 συστήματα ασφάλειας και έχει λάβει 5 αστέρια στην αξιολόγηση EuroNCAP. Επιπλέον, όπως όλα τα μοντέλα BYD, έτσι και το ΑΤΤΟ 3 συνοδεύεται στάνταρ με πλήρη εγγύηση κατασκευαστή διάρκειας 6 ετών/150.000 χλμ., εγγύηση 8 ετών/200.000 χλμ. για την μπαταρία, καθώς και εγγύηση 8 ετών/150.000 χλμ. για τον ηλεκτροκινητήρα.

Το μήκους 4.455 χλστ. SUV κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 204 ίππων και 310 Nm, εξασφαλίζοντας πολύ καλές επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δλ.). Με εργοστασιακή συνδυαστική κατανάλωση 16 kWh/100 χλμ. η αυτονομία σε μεικτές συνθήκες φτάνει έως τα 420 χιλιόμετρα με μία φόρτιση ή 565 χιλιόμετρα στην πόλη. Η «Blade Battery», όπως ονομάζεται, προσφέρει 60,5 kWh αξιοποιήσιμης χωρητικότητας (62,0 kWh συνολικά) με διάρκεια ζωής άνω των 5.000 κύκλων φόρτισης.

Get it on Google Play Download on the App Store