Ετοιμοπαράδοτα FIAT Panda και 500 με Eco Bonus 1.200 ευρώ

Πιο ελκυστικά από ποτέ είναι τώρα για αγορά τα πολύ δημοφιλή αυτοκίνητα πόλης της FIAT, Panda Hybrid και 500 Hybrid. Αμφότερα είναι ετοιμοπαράδοτα και με το προωθητικό πρόγραμμα FIAT Eco Bonus ο αγοραστής έχει όφελος 1.200 ευρώ. Παράλληλα συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση και πλήρη εξοπλισμό για άνετες και ασφαλείς διαδρομές.

FIAT Panda Hybrid: Το πολυχρηστικό μικρό

Το θρυλικό μικρό μοντέλο της FIAT παραμένει και φέτος πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων, ενώ στην έκδοση Cross αποτελεί το πιο προσιτό μίνι SUV. Το Panda Hybrid με τα πακέτα Comfort και Tech ξεκινάει από τις 14.590 ευρώ, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει 4 αερόσακους, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματο κλιματισμό, κεντρική έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, USB, Bluetooth, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και αισθητήρες φωτός – βροχής.

Πάνω από όλα το FIAT Panda Hybrid είναι ένα πολύ εύχρηστο και πρακτικό αυτοκίνητο πόλης, εξαιρετικά ευέλικτο και πολύ ξεκούραστο στους χειρισμούς. Σε αυτό συμβάλλουν η υπερυψωμένη θέση οδήγησης και ο ψηλά τοποθετημένος επιλογέας ταχυτήτων. Πάρα το μικρό σε μήκος αμάξωμα των 3.686 χιλιοστών, το Panda Hybrid παρέχει επαρκείς χώρους για τέσσερις επιβάτες και καλό για την κατηγορία πορτ μπαγκάζ 225 λίτρων, ικανό για την κάλυψη όχι μόνο των καθημερινών αναγκών αλλά και μιας μικρής εκδρομής.

FIAT 500 Hybrid: Το στιλάτο αυτοκίνητο πόλης

Το εμβληματικό FIAT 500 Hybrid με το μοναδικό ρετρό στιλ που πλέον έχει γίνει θρύλος, διατίθεται τόσο ως 3θυρο όσο ως το πιο «αεράτο» κάμπριο 500C Hybrid, σε τιμές που ξεκινούν από τις 15.300 ευρώ. Πέρα από τον πολύ ελκυστικό σχεδιασμό, το ιταλικό μίνι με το γεμάτο καμπύλες αμάξωμα των μόλις 3.571 χιλιοστών ελίσσεται με ευκολία στους στενούς δρόμους και είναι πανεύκολο στο παρκάρισμα.

O οδηγός και οι επιβάτες του FIAT 500 Hybrid έχουν στη διάθεσή τους όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, όπως 7 αερόσακους, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών, τις κλασικές ηλεκτρικές ευκολίες, air condition κ.λπ., ενώ πρόσθετα διατίθενται τα πακέτα εξοπλισμού Style, Tech και Comfort.

Στο επίκεντρο το υβριδικό σύστημα 1.0 Hybrid

Τόσο το 500 Hybrid όσο και το Panda Hybrid κινούνται αποκλειστικά από το νέο υβριδικό σύστημα 1.0 Hybrid. Το συγκεκριμένο σύνολο συνδυάζει τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 999 κ.εκ. της οικογένειας FireFly με ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt-integrated Starter Generator) ισχύος 3,6 kW. Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ γίνεται από μια μικρή και ελαφριά μπαταρία λιθίου τάσης 12V.

Η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 70 ίππους με 92 Nm, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω του εύχρηστου χειροκίνητου κιβωτίου των 6 ταχυτήτων. Η λειτουργία του είναι πολύ ραφιναρισμένη και υπάρχει η απαιτούμενη σπιρτάδα από πλευράς επιδόσεων. Την ίδια στιγμή η μεικτή κατανάλωση βενζίνης είναι 4,6 λτ./100 χλμ. στο 500 Hybrid και 4,8 λτ./100 χλμ. στο Panda Hybrid, ενώ με εκπομπές CO2 από 105 και 109 γρ./χλμ. αντίστοιχα, αμφότερα τα μίνι της FIAT απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας και μπαίνουν καθημερινά στο Δακτύλιο της Αθήνας.

Get it on Google Play Download on the App Store