Υπέρ-προσφορά νέο Opel Crossland με 19.400 ευρώ!

Για όλο τον Οκτώβριο η Opel προσφέρει το νέο Crossland στην προνομιακή τιμή των 19.400 ευρώ, κάνοντάς έτσι την απόκτησή του εξαιρετικά προσιτή και συμφέρουσα. Ουσιαστικά τώρα μπορεί να αποκτήσει κανείς το μικρό και πολύ πρακτικό SUV Crossland, σε τιμή χαμηλότερη από εκείνη των περισσότερων μικρών χάτσμπακ. Κοινώς παίρνει ένα μεγαλύτερο, πιο άνετο και ευρύχωρο αυτοκίνητο με λιγότερα λεφτά.

Το άμεσο όφελος για τον πελάτη είναι 3.000 ευρώ, γιατί χωρίς την τρέχουσα προσφορά το Crossland 1.2 Turbo 110 hp Edition ξεκινά από τις 22.400 ευρώ. Επιπλέον η Opel διαθέτει και άλλες εκδόσεις του Crossland με όφελος έως 2.000 ευρώ ανάλογα την έκδοση εξοπλισμού και τον κινητήρα. Ενδεικτικά στην γκάμα του περιλαμβάνονται ακόμα τα μοντέλα 1.2 Turbo 130 hp και 1.5 Diesel 110 hp και τα επίπεδα εξοπλισμού Family Edition και Elegance. Συν του ότι κάθε νέο Crossland συνοδεύεται με 5ετή εγγύηση, ενώ υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Παρά τη χαμηλή τιμή των 19.400 ευρώ που πωλείται τώρα το νέο Crossland 1.2 Turbo 110 hp Edition, στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται όλο το σύγχρονο «πακέτο». Μεταξύ άλλων διαθέτει 6 αερόσακους, τα συστήματα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και αναγνώρισης ορίων ταχύτητας, infotainment με οθόνη 7 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, και δερμάτινο τιμόνι. Στη δεύτερη έκδοση Family Edition προστίθενται κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες φωτός και βροχής. Πιο ψηλά τοποθετείται η έκδοση Elegance με επιπλέον αυτόματο φρενάρισμα, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, υποβραχιόνιο οδηγού, διακοσμητικά χρωμίου και περισσότερες ρυθμίσεις στα εμπρός καθίσματα.

Στα ατού του Crossland των 19.400 ευρώ ανήκει και ο αποδοτικός του κινητήρας. Το υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο των 1.199 κ.εκ. με τους 110 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και τη γεμάτη ροπή των 205 Nm στις 1.750 σ.α.λ. κινεί με άνεση το αμάξωμα των 4.217 χιλιοστών μήκους και 1.179 βάρους. Παρουσιάζει πολύ καλή ελαστικότητα από τις χαμηλές στροφές, ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του οδηγού και εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις, τόσο από στάση (0-100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ.), όσο και εν κινήσει. Σύμφωνα με την Opel, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,8 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 132 γρ./χλμ. (84 ευρώ τέλη κυκλοφορίας).

Εκτός από σπιρτόζικο, το νέο Crossland είναι και άνετο. Στο δρόμο περνά με μαλακό αλλά στιβαρό τρόπο από τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων, χωρίς να «κοπανάει». Πρόσθετα παρουσιάζεται πολύ ευέλικτο στο αστικό περιβάλλον κίνησης και ξεκούραστο σε ρυθμούς ταξιδιού. Την άνεση ενισχύουν ακόμα τα πιο ψηλά τοποθετημένα καθίσματα σε σχέση με ένα κλασικό χάτσμπακ αυτοκίνητο, όπως και οι πολλές γυάλινες επιφάνειες που ενισχύουν την ορατότητα και τη φωτεινότητα στο εσωτερικό.

Αναφορικά με το θάλαμο των επιβατών του νέου Crossland, παρουσιάζει σύγχρονο σχεδιασμό και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό αποτελείται από μαλακό υλικό, ενώ τα υπόλοιπα σκληρά πλαστικά είναι συμπαγή και όλα συνολικά τα τμήματά του είναι πολύ καλά συναρμολογημένα. Στα βασικά πλεονεκτήματα ανήκουν και οι αρκετοί χώροι που παρέχει το Opel Crossland, μιας και θα καλύψουν εύκολα τις ανάγκες τεσσάρων ατόμων. Στο πίσω κάθισμα ο αέρας για τα πόδια και τα κεφάλια είναι αρκετός, για να χωρέσουν και οι πιο ψηλοί επιβάτες. Μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών των 410 λίτρων, στον οποίο τα επίπεδα πλευρικά τοιχώματα τον καθιστούν πλήρως εκμεταλλεύσιμο.

Get it on Google Play Download on the App Store