Renault Austral με έκπτωση 2.200 ευρώ

Το νέο μικρομεσαίο SUV Renault Austral λανσαρίστηκε εδώ λίγο καιρό στην Ελλάδα και εντυπωσιάζει με τα συνολικά του γνωρίσματα, τα οποία το κατατάσσουν στην ανώτερη βαθμίδα της κατηγορίας του. Ο πολύ όμορφος σχεδιασμός του επιβλητικού του αμαξώματος, το πολυτελές και υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό του, τα υβριδικά μηχανικά σύνολα και η ομοιογένειά του στο δρόμο, είναι ορισμένα από τα κύρια προσόντα του.

Όλες οι εκδόσεις με έκπτωση

Η ελληνική αντιπροσωπία της Renault, η Teoren Motors προσφέρει τώρα και για περιορισμένο ακόμα χρονικό διάστημα το Austral με εκπτώσεις που φτάνουν έως τις 2.200 ευρώ. Συγκεκριμένα το αρχικό μοντέλο 1.2 TCe 130 MHEV Equilibre Advanced διατίθεται με έκπτωση 1.800 ευρώ και η τιμή του διαμορφώνεται στις 36.650 ευρώ. Το μεσαίο μοντέλο στην γκάμα, το Austral 1.3 TCe 160 X-Tronic MHEV Techno συνοδεύεται με έκπτωση 2.200 ευρώ και τιμή από 40.750 ευρώ. Στην κορυφή βρίσκεται το 1.2 TCe E-Tech Hybrid 200 Techno, το οποίο με την έκπτωση των 2.200 ευρώ στοιχίζει από 47.500 ευρώ.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό στην αρχική έκδοση Equilibre Advanced ανήκουν τα εξής:

  • 7 αερόσακοι
  • Αυτόνομο φρενάρισμα
  • Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας
  • Αναγνώριση οδικών σημάτων
  • Πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών
  • Infotainment με οθόνη 9 ιντσών
  • Κάμερα οπισθοπορίας
  • Διζωνικός κλιματισμός
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός, πλάι και πίσω
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
  • Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών

Στην έκδοση Techno προστίθενται: προσαρμοζόμενοι προβολείς LED οθόνη 12 ιντσών στο σύστημα πολυμέσων με ενσωματωμένο σύστημα Google Zάντες 19 ιντσών Προφίλ οδήγησης Κεντρική κονσόλα με ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο Ατμοσφαιρικός φωτισμός Ηλεκτροχρωμικός καθρέπτης Paddles στο τιμόνι Διακοσμητικά χρωμίου Δερμάτινες επενδύσεις.

Στην κορυφή το Austral Esprit Alpine

Για πρώτη φορά σε Renault, το νέο Austral διατίθεται στην αποκλειστική έκδοση Esprit Alpine, με ακόμα πιο σπορ εμφάνιση. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τα χαρακτηριστικά του αγωνιστικού DNA της Alpine, της κορυφαίας μάρκας του Renault Group.

H δυναμική σχεδίαση της έκδοσης τονίζεται ακόμα περισσότερο χάρη στο νέο, ειδικά σχεδιασμένο χρώμα του αμαξώματος, Satin Shale Grey. Η σπορ αίσθηση ενισχύεται από την ειδική μάσκα σε Satin Grey απόχρωση, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου Daytona 20 ιντσών με το λογότυπο της Alpine, τις μαύρες μπάρες οροφής και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες σε Diamond Black, Extra Glossy Black και Ice black, μαζί με τα λογότυπα Esprit Alpine, στα εμπρός φτερά.

Στο εσωτερικό, το Austral Esprit Alpine ενσωματώνει επίσης μια σειρά από ξεχωριστά στοιχεία: μπλε ραφές, επένδυση Alcantara με ύφασμα «twill» με υφή ανθρακονήματος, τιμόνι με επένδυση από δέρμα Nappa με ένθετα Alcantara και μπλε/λευκές ή κόκκινες ραφές, πεντάλ αλουμινίου και μαρσπιέ θυρών με το λογότυπο «Alpine». To Austral Esprit Alpine προσφέρεται με το επίπεδο εξοπλισμού Techno και τον κινητήρα 1.3 TCe 160 X-Tronic MHEV, στην τιμή των 44.250 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store