Νέες μειώσεις τιμών σε όλα τα Nissan Qashqai

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan προχωρά σε νέες μειώσεις τιμών του Qashqai, οι οποίες αφορούν όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρων. Έτσι γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό και ελκυστικό στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων SUV.

Τώρα το Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS Elite ξεκινά από τις 25.990 ευρώ, έναντι 27.490 ευρώ πριν, που σημαίνει ότι στοιχίζει 1.500 ευρώ λιγότερα. Παράλληλα για όλες τις άλλες δικίνητες εκδόσεις ισχύουν μειωμένες τιμές κατά 1.000 ευρώ, ενώ για τα Qashqai με 4κίνηση και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων X-Tronic οι τιμές έπεσαν κατά 1.400 ευρώ. Να σημειωθεί ακόμα ότι δίνεται δώρο το μεταλλικό χρώμα σε πολλές εκδόσεις του Qashqai, πλην των Elite και Premium.

Σχετικά με τον εξοπλισμό του Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS Elite των 25.990 ευρώ, ανήκουν στάνταρ τα εξής: τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος, διατήρησης λωρίδας, προειδοποίησης τυφλού σημείου και ελέγχου κίνησης οχήματος ή αντικειμένου κατά την οπισθοπορεία, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, φώτα Bi-LED, μηχανικός κλιματισμός, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες κ.λπ. Στη δεύτερη έκδοση Premium η τιμή μειώθηκε στις 28.990 ευρώ, ενώ ο εξοπλισμός θα καλύψει άπαντες. Επιπλέον του Elite διαθέτει: infotainment με οθόνη 8 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρα βροχής, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι – λεβιέ ταχυτήτων και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Αναφορικά με τον 4κύλινδρο 1.3 λτ. turbo κινητήρα των 140 ίππων και με τη γεμάτη ροπή των 250 Nm από τις 1.650 σ.α.λ., κινεί με άνεση το Qashqai και επιτυγχάνει σβέλτες επιδόσεις. (0-100 χλμ./ώρα σε 10,2 δλ.). Το τράβηγμά του είναι θετικό από τις στροφές που αποδίδεται η ροπή και άνω, ενώ φτάνει χωρίς πρόβλημα και με γραμμικό τρόπο πιο υψηλούς ρυθμούς. Από εκεί και πάνω υπάρχει η επιλογή του 1.3 λτ. κινητήρα με 158 ίππους και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο X-Tronic, με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή σε όλους. Στην κορυφή της γκάμας του νέου Qashqai τοποθετείται το full hybrid 1.5 e-Power των 190 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store