Νέα Opel σε ειδικές τιμές με το Opel Deals

H Opel προσφέρει σήμερα τους καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, εγκαινιάζοντας ένα νέο εμπορικό πρόγραμμα, με την ονομασία Opel Deals. Η Γερμανική εταιρεία καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν τις Εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα δημοφιλή μοντέλα της, να τα οδηγήσουν και τελικά να αποκτήσουν το μοντέλο Opel της επιλογής τους σε ειδική τιμή!

Στο πρόγραμμα Opel Deals συμμετέχουν το δημοφιλές Corsa, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, ενώ πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο κατάλληλο για την πόλη. Στην προσφορά Opel Deals συμμετέχει και η γκάμα των Opel SUV: το τολμηρό Mokka με τη μοντέρνα και στιλάτη αισθητική, το ευρύχωρο, πρακτικό και ευέλικτο Crossland που είναι ιδανικό για οικογένειες και το κορυφαίο Grandland με τις εξαιρετικές ανέσεις, τις προηγμένες τεχνολογίες και τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Όλα τα μοντέλα διακρίνονται για τους σύγχρονους και αποδοτικούς κινητήρες, τον προηγμένο εξοπλισμό ασφάλειας και τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Οι ειδικές τιμές του προγράμματος Opel Deals ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και αφορούν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store