Η Opel παρατείνει το καλοκαίρι με εκπτώσεις

Το φθινόπωρο μπορεί να μπήκε ημερολογιακά σήμερα, όμως η Opel παρατείνει το καλοκαίρι μέσω του προγράμματος «Opel Summer Sales». Η Γερμανική φίρμα παρέχει τους καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, αφού προσφέρει ειδικές τιμές σε όλα τα μοντέλα της και μάλιστα, σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στην επιτυχημένη καμπάνια «Opel Summer Sales». Έτσι, για λίγες ακόμα ημέρες, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις Εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα και να αποκτήσουν άμεσα το Opel της επιλογής τους.

Πολύ σημαντική παροχή είναι και τα 5 χρόνια εγγύησης που συνοδεύονται όλα τα μοντέλα της Opel. Να υπενθυμίσουμε ότι η Opel διαθέτει μια πληρέστατη γκάμα αυτοκίνητων, τόσο σε χάτσμπακ όσο και σε SUV, τα οποία βρίσκονται πιο ψηλά σε ζήτηση από τους καταναλωτές. Στη βάση της πυραμίδας βρίσκεται το best seller για φέτος στην Ελλάδα, το Corsa. Στη μικρομεσαία κατηγορία ξεχωρίζει το νέο Astra με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τα πολύ καλά συνολικά χαρακτηριστικά. Στα SUV η Opel έχει δυναμική παρουσία με το πρακτικό Crossland, το πιο τολμηρό σχεδιαστικά Mokka και τη ναυαρχίδα της Opel, το Grandland.

Get it on Google Play Download on the App Store