Ετοιμοπαράδοτα Ford Focus με όφελος 3.300 ευρώ

Το νέο Focus προσφέρεται με πολλά και σημαντικά οφέλη από την ελληνική αντιπροσωπεία, μέσω του προγράμματος Ford Value. Αυτό περιλαμβάνει 8 χρόνια (ή 100.000 χλμ.) εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect, προνομιακό επιτόκιο από 2,99% και όφελος 1.972 ευρώ. Εναλλακτικά, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων και μέχρι 15/4/2024 μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Ford Focus με όφελος 3.300 ευρώ. 

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν το νέο Focus με δόσεις, το πρόγραμμα χρηματοδότησης MyFord με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99% συμφέρει πολύ, αφού συνοδεύεται με μικρή προκαταβολή από 20% και αποπληρωμή έως 60 μήνες. Αυτοί που επιθυμούν πιο χαμηλή μηνιαία δόση, τότε υπάρχει η δυνατότητα για αποπληρωμή σε έως 84 μήνες, με ελάχιστη προκαταβολή 25% και χαμηλό πάλι επιτόκιο 4,15%.

Το νέο Ford Focus διατίθεται στις πιο σπορτίφ εκδόσεις ST-Line και ST-Line X, καθώς και στα Crossover μοντέλα Active και Active X, τόσο με το 5θυρο αμάξωμα, όσο και με το πιο πρακτικό station wagon. Όσον αφορά τους κινητήρες, η γκάμα περιλαμβάνει τους βενζίνης 1.0 EcoBoost με ήπια υβριδική τεχνολογία και ισχύ 125 PS και 155 PS, σε συνδυασμό με το χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο ή το αυτόματο Powershift των 7 ταχυτήτων. Τα Focus Active και Active X προσφέρονται και με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 EcoBlue 115 PS, αποκλειστικά με αυτόματο 8άρι κιβώτιο Powershift.

Οι τιμές (χωρίς το όφελος) ξεκινούν από τις 28.070 ευρώ για το Focus 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV ST-Line. Το αρχικό μικρομεσαίο Ford με τα ενισχυμένα δυναμικά χαρακτηριστικά σε εμφάνιση και οδική συμπεριφορά είναι πλήρως εξοπλισμένο σε όλα τα επίπεδα. Ενδεικτικά περιλαμβάνει 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος και διατήρησης λωρίδας, κεντρική οθόνη αφής 13,2 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, σπορ ανάρτηση, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, προβολείς πλήρως LED και πολλά ακόμη.

Get it on Google Play Download on the App Store