Απολαυστικό νέο SUV σε τιμή… χάρισμα!

Τα SUV και ειδικά τα μικρά έχουν εκτοπίσει τις υπόλοιπες κατηγορίες που κυριαρχούσαν παραδοσιακά για χρόνια, αφού ακόμα και τα supermini «υπέκυψαν» στην κυριαρχία τους. Τους δύο πρώτους μήνες του 2024 για παράδειγμα, το μερίδιο των B-SUV έφτασε το 29,9%, έναντι 25,3% πέρυσι, ενώ στα supermini τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 27,4% το 2024 και 34,0% το 2023. Οι επιλογές των μοντέλων που διατίθενται στη δημοφιλέστατη αυτή κατηγορία είναι δεκάδες, μεταξύ των οποίων αυτή την περίοδο και μέχρι τέλος του μήνα υπάρχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αγοράς σε απίστευτα χαμηλή τιμή.

Citroen C3 Aircross με 18.800 ευρώ!

Πρόκειται για το C3 Aircross το οποίο προσφέρεται στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας, από μόνο 18.800 ευρώ (έναντι 21.150 ευρώ χωρίς την προσφορά) με τον αποδοτικό 1.200άρη turbo κινητήρα των 110 ίππων και το πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού You!. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στάνταρ τα παρακάτω στοιχεία, ενώ όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Επιπλέον διατίθεται σε δύο ακόμα επίπεδα εξοπλισμού, τα Plus και Max, καθώς και με τους κινητήρες 1.2 PureTech 130 EAT6 και 1.5 BlueHDi 110 σε χαμηλότερες τιμές από τις αρχικές.

Εξοπλισμός έκδοσης C3 Aircross You!
  • 6 αερόσακοι
  • Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας
  • Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας
  • Οθόνη αφής 7 ιντσών, λειτουργία Mirror Screen, Bluetooth
  • Αυτόματη λειτουργία προβολέων LED Vision
  • Προβολείς ομίχλης
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι & αναδιπλούμενοι καθρέπτες
  • Air condition
  • Δερμάτινο τιμόνι
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
  • Μπάρες οροφής σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό
  • Πίσω φιμέ τζάμια, κάλυμμα καθρεπτών, ενθέσεις στη μπροστινή ποδιά και γραφικό στο τρίτο πλαϊνό τζάμι σε λευκό χρώμα (Color White Pack).
Πρακτικό, άνετο, σβέλτο και ευρύχωρο

Το C3 Aircross με το κόμπακτ σε μήκος αμάξωμα των 4.160 χιλιοστών είναι ένα πάρα πολύ πρακτικό αυτοκίνητο, που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες μετακινήσεων εντός και εκτός πόλης. Το αναλογικά μακρύ μεταξόνιο των 2.604 χλστ., μαζί με το πλάτος των 1.756 χλστ. και το ύψος των 1.597 χλστ. εξασφαλίζουν ευρυχωρία για όλους τους επιβάτες, αφού και οι πιο ψηλοί θα φιλοξενηθούν χωρίς πρόβλημα. Αρκετό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο είναι το πορτ μπαγκάζ των 410 λίτρων με το τετραγωνισμένο σχήμα, το οποίο φτάνει τα 520 λίτρα εφόσον προστεθεί το πίσω συρόμενο κάθισμα. Σημαντικό προσόν του C3 Aircross είναι τα αναπαυτικά καθίσματα που κάνουν πιο ξεκούραστες τις μετακινήσεις, μαζί με τις πολλές γυάλινες επιφάνειες και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος των 178 χιλιοστών.

Χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει άνετη κίνηση και σε χωματόδρομους, όπου σε συνδυασμό με το σύστημα Grip Control (στάνταρ από την έκδοση Plus), αυξάνεται η πρόσφυση σε πιο γλιστερές επιφάνειες. Εξάλλου το C3 Aircross είναι αυτοκίνητο που παρέχει άνετες διαδρομές, χάρη στα χαμηλά επίπεδα θορύβου από παντού, την πολύ καλή απόσβεση των ανωμαλιών και την ελαστικότητα κινητήρα 1.2 PureTech 110 (από 18.800 ευρώ μόνο).

Το μηχανικό αυτό σύνολο παρουσιάζει γεμάτο φάσμα απόδοσης, διαθέτοντας 205 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ. και καθιστώντας κατά τι περιττό το στροφάρισμα μέχρι τις 5.500 σ.α.λ., προκειμένου να λάβεις τα 110 άλογα. Το C3 Aircross κινείται με ζωντάνια, έχοντας το μοτέρ στις περισσότερες των περιπτώσεων να λειτουργεί στην περιοχή των 2.000 σ.α.λ. Παράλληλα όταν ζητηθεί επιταχύνει γρήγορα (0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ.), στο ταξίδι  η μακριά 6η ταχύτητα (130 χλμ./ώρα με 2.700 σ.α.λ.) είναι ιδανική. H κατανάλωση σε μεικτές νορμάλ συνθήκες βρίσκεται στα 7,5 λτ./100 χλμ., ενώ με C02 133 γρ./χλμ. τα τέλη κυκλοφορίας είναι μόνο 85 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store