Ειδικές χειμερινές εκπτώσεις σε όλα τα Citroen

Η Citroen ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά στην αγορά του αυτοκινήτου, συμμετέχοντας στο περιβάλλον των εκπτώσεων με το πρόγραμμα Citroen Winter Sales. Συγκεκριμένα, η Citroen προσφέρει, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν τώρα το Citroen της επιλογής τους σε χαμηλότερη τιμή.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Citroen Winter Sales γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο χάρη στην νέα γκάμα της μάρκας, που προσφέρει πλέον τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε σε όλα τα επιβατικά της μοντέλα. Τώρα, τα πάντα επικεντρώνονται γύρω από τρία επίπεδα εξοπλισμού, που ονομάζονται You, Plus και Max. Με αυτό τον τρόπο, η γκάμα της Citroen επανασχεδιάζεται ώστε να είναι πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση, προσφέροντας στους πελάτες της τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε επίπεδο τιμής.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν στις Εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, αλλά και Online να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroen. Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά Citroen με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και για τις εκδόσεις  Plug-in Hybrid. Τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση καθώς και 5 χρόνια Οδική Βοήθεια. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Citroen Winter Sales είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroen, καθώς και στο www.citroen.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store