Δεν χάνεις το Ford Puma με τέτοιες ευκαιρίες

Η Ford κάνει την απόκτηση του Puma πιο προσιτή, είτε πρόκειται για αγορά μέσω χρηματοδότησης είτε μέσω Leasing. Στην πρώτη περίπτωση κερδίζει ο πελάτης από το προνομιακό επιτόκιο και τη μικρή προκαταβολή. Στη δεύτερη το μίσθωμα βγαίνει πολύ χαμηλά, ενώ ο οδηγός είναι πλήρως καλυμμένος με όλες τις παροχές. Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω τι ισχύει για κάθε περίπτωση.

Ford Puma με χαμηλό επιτόκιο

Με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Value μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο Puma (μοντέλο πριν την ανανέωση) με τιμή από 23.995 ευρώ, μαζί με το όφελος των 1.000 ευρώ. Επιπλέον έχει έμμεσο κέρδος από το πολύ χαμηλό επιτόκιο του 2,99%. Ενδεικτικά για το Ford Puma 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV Titanium με αποπληρωμή σε 60 μήνες, η δόση βγαίνει στα 350 ευρώ το μήνα, για ποσό χρηματοδότησης 19.196 ευρώ. Με μόλις 19 ευρώ επιπλέον το μήνα (369 ευρώ) διατίθεται το πιο σπορτίφ και ακόμα πιο πλήρες σε εξοπλισμό Puma 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV ST-Line. Από εκεί και πέρα αν επιθυμεί ο πελάτης του δίνεται η δυνατότητα να δώσει πάνω από το 20% που είναι η ελάχιστη προκαταβολή για να μειωθεί η δόση και να έχει περισσότερο κέρδος από το χαμηλό επιτόκιο.

Ford Puma με Leasing

Τα οφέλη με την επιλογή του Puma μέσω της λειτουργικής μίσθωσης Ford Lease είναι πολλαπλά. Καταρχήν απαιτείται ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου, συν του ότι ο οδηγός δεν έχει το άγχος ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου, τα πάγια έξοδα και τα λεφτά που χάνει λόγω απαξίωσης. Με προκαταβολή 4.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) το μίσθωμα βγαίνει στα μόλις 219 ευρώ το μήνα (χωρίς ΦΠΑ) για 20.000 χλμ. το χρόνο και για διάρκεια 48 μηνών. Ποσά που αφορούν το Puma 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV Titanium. Στο μίσθωμα περιλαμβάνονται συντήρηση, μεικτή ασφάλεια, αλλαγή ελαστικών και οδική βοήθεια. Δηλαδή το μόνο επιπλέον έξοδο είναι η βενζίνη που θα κάψει.

Ford Puma το πολυτάλαντο

Το Puma από την αρχική έκδοση Titanium θα καλύψει ένα ευρύ κοινό, γιατί εξυπηρετεί πολλές ανάγκες μετακίνησης. Πρόκειται για ένα SUV με διττό χαρακτήρα, αφού είναι ευέλικτο στην πόλη, ενώ η πολύ καλή οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση το κάνουν ευχάριστο και στα ταξίδια. Παράλληλα ο αποδοτικός κινητήρας 1.0 EcoBoost των 125 ίππων και 170 Nm ροπής (200 Nm με overboost) διαθέτει αρκετή ζωντάνια (0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ.), είναι πολύ ελαστικός και με χαμηλές απαιτήσεις σε βενζίνη (6,7 λτ./100 χλμ.). Παρότι κόμπακτ σε διαστάσεις παρέχει ικανοποιητικούς χώρους για επιβάτες και μεγάλο πορτ μπαγκάζ 456 λίτρων. Επίσης, στον στάνταρ εξοπλισμό του ανήκουν όλα τα σύγχρονα στοιχεία ασφαλείας, υποβοήθησης του οδηγού, συνδεσιμότητας, ανέσεων και διάφορα ακόμα αξεσουάρ.

Get it on Google Play Download on the App Store