Απόσυρση και ανταλλαγή με κέρδος έως 3.500 ευρώ

Όλοι θέλουν να έχουν στην κατοχή τους καινούργιο αυτοκίνητο και να απολαμβάνουν πιο ασφαλή, άνετα και οικονομικά χιλιόμετρα μαζί με πολλά ακόμα οφέλη. Ένα παλιό αμάξι συνεπάγεται αυξημένο κόστος συντήρησης, πιθανότητα εμφάνισης βλαβών πάσης φύσεως, ακινητοποίηση ανά πάσα ώρα και στιγμή, λιγότερη ασφάλεια και υψηλότερα έξοδα για καύσιμα και τέλη κυκλοφορίας. Κοινώς στοιχίζει πολλά περισσότερα χρήματα για τη χρήση και συντήρησή του, σε σχέση με την αξία του ως μεταχειρισμένο.

Όταν όμως δεν υπάρχει σημαντικό κίνητρο αγοράς, τότε δύσκολα κάποιος αποχωρίζεται το παλιό του αμάξι για να αποκτήσει ένα νέο. Τη λύση δίνει τώρα η Opel, η οποία για ακόμα μία φορά κάνει τη διαφορά και προσφέρει πολλά δημοφιλή ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel». Μέσω του εν λόγω προγράμματος, η Opel προσφέρει μεγαλύτερη αξία στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο του πελάτη, που σημαίνει ότι η απόκτηση ενός νέου Opel γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Επιπρόσθετα, ο πελάτης δεν εμπλέκεται πουθενά με τη διαδικασία απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού του οχήματος, αφού όλες τις απαραίτητες ενέργειες τις αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η Opel.

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel για να λάβουν προσφορά και να κερδίσουν πολλά λεφτά, αφού το όφελος μπορεί να φτάσει έως τις 3.500 ευρώ! Πολύ σημαντικό προνόμιο αποτελεί και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση που συνοδεύει κάθε νέο Opel. Άλλωστε η γερμανική φίρμα διαθέτει μια ευρεία γκάμα μοντέλων με σύγχρονους κινητήρες, τεχνολογικές καινοτομίες, όλα τα συστήματα ασφαλείας και με πλήρη εξοπλισμό από τις αρχικές κιόλας εκδόσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο υποψήφιος πελάτης θα βρει το ετοιμοπαράδοτο Opel που τον καλύπτει περισσότερο και ταιριάζει ιδανικά στις όποιες ανάγκες του.

Στην καρδιά του αγοραστικού ενδιαφέροντος βρίσκεται το νέο Opel Corsa, το οποίο το 2023 ήταν το δημοφιλέστερο καινούργιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Το best seller γερμανικό supermini απέκτησε ακόμα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά και ελκυστική εμφάνιση, ύστερα από τις αναβαθμίσεις που δέχτηκε στο αμάξωμα, στο εσωτερικό, σε τεχνολογίες και στους κινητήρες. Τα μηχανικά σύνολα βενζίνης που διατίθεται αποτελούνται από το 1.200άρι ατμοσφαιρικό με τους 75 ίππους και τα πιο αποδοτικά 1.2 Turbo με τα 100 και 130 άλογα. Σύντομα θα προστεθεί και το υβριδικό των 1.2 λτ. 100 PS με τη χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2, συν δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης. Σημαντικά βελτιωμένο είναι και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric με πιο δυνατό μοτέρ 156 ίππων και νέα μπαταρία 51 kWh για περισσότερη συνδυαστική αυτονομία έως 405 χιλιόμετρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και τα SUV της Opel που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel». Την γκάμα ανοίγει το ιδιαίτερα πρακτικό και ευέλικτο Opel Crossland με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 Turbo 110 hp και 130 hp. Όσοι δίνουν έμφαση στο στιλ, τότε θα στοχεύσουν απευθείας το πολύ «ντιζαϊνάτο» Opel Mokka. Ένα SUV που συνδυάζει ιδιαίτερα θελκτική εμφάνιση με digital εσωτερικό και πολλές επιλογές σε κινητήρες βενζίνης 1.2Τ με 100 hp, 136 hp και 130 hp (AT8) και το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka-e 136 hp. Στην κορυφή των SUV της Opel τοποθετείται το πληθωρικό και πολυτελές Opel Grandland, με φουλ ψηφιοποιημένο εσωτερικό, μεγάλες ανέσεις και κινητήρες βενζίνης (1.2Τ 130 hp), πετρελαίου (1.5D 130 hp) και Plug-in Hybrid (1.6 224 hp).

Get it on Google Play Download on the App Store